Parfüm nasıl olsun freshmi yoksa ağır kokularmıHerkese iyi forumlar konu yanlış yerde açmış olabilirim öyle olduysa özür dilerim ama çok abartı fiyat olmadan parfüm almam lazım kalıcığı önemli benim için kullanan hangi markayı kullanıyor size zahmet yazar mısınız acaba
Dostum 1 1.5kdan fazla verememAbartı fiyatdan kastın ne kral,tom ford ombre leather güzel fiyatıda abartı değil bence
Ağır ve kalıcı olması hoşuma gidiyorParfüm nasıl olsun freshmi yoksa ağır kokularmı
stokta yok gözüküyor görerek alabilceğim mağaza var mı bildiğin kralDostum uzun süredir Vakko Infiniti kullanıyorum, fiyatı öldürmez. Parfüme aşırı önem veren birisiyim bu memnuniyeti Invictus bile vermedi bana. Kokusu da günlerce kalıyor.
stokta yok gözüküyor görerek alabilceğim mağaza var mı bildiğin kral
Hepsiburada linkini unut gitsin 50 ml'miş şimdi farkettim dostum kusura bakmaVakko Infiniti Erkek Edp100 Ml
Vakko Infiniti Erkek Edp100 Ml ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
Çiçeksepeti
Hepsiburada
Diyorsan ki kendi sitesinden alacağım biraz pahalı sitesinde ama linki burada:
Vakko Infiniti For Him Edp 100 Ml - Vakko
Vakko için özel üretilen, Vakko Infiniti For Him Edp 100 Ml kozmetik koleksiyonunda zengin bir içerikle sunuluyor. Vakko Infiniti For Him Edp 100 Ml ürününü keşfetmek için hemen tıklayın!www.vakko.com
Herhangi bir Vakko mağazasına girersen hemen hemen her mağazada bulabilirsin. İstanbulda oturuyorsan Anadolu yakasında Emaar AVM'de hep oluyor.