Hayır hepsi sistemde aynı anada kargoya düştü ve anakart daha önce kargoya verimesine rağmen en son o geldiVatan bilgisayar online satışlarını yaptığı ürünleri şubelerinden de gönderiyor. Yani siz ürün aldınız o an stok Antalya mağazasında var ve onlarda paketi hazırlayıp kargoya veriyorlarsa faturası kesiliyor. Anakart stoğu konusunda bakılıyordur ve faturası kesilmemiştir. Diğer ürünler hemen hazırda kargolanacak olanlardır ve faturası kesilmiştir.
faturayı 7 gün yasal süre içinde düzenleme zorunlulukları var. bir şey yapamazsın. İhmal sayılmaz.Merhaba arkadaşlar ayın 18 inde gece saat 2-3 sıralarında vatan bilgisayar dan
1adet kasa
1 âdet anakart
1 adet ise psu aldım
Şimdi buraya kadar her şey normaldi sabah oldu 19 Kasım günü bana kasa ve psu nun faturası geldi ama MSI anakart faturası gelmedi ve o gün msi kampanyasının son günüydü vatan bilgisayarı aradım gün içerisinde gelecek dediler sonra bı 3 saat geçti tam saat 7 de bidaha aradım akşam yedide dediler işte bugün gelemdiyse yarın gelir siz faturanızı atın MSI sizle ilgilenir dediler kabul eder dediler ve bede tamam dedim yazdım bilgilerimi MSI başvuru yolladım ve bugün sonuç geldi ama geçersiz olarak geldi neden çünkü faturası 3 gün geç yazılan anakart tan dolayı MSI yazıyorum bizim alakamız Yok diyor vatan bilgisayara yazıyorum halla MSI yardımcı olur diyor size tavsiyem
Bu iki küçük markadam
@MSI TÜRKİYE
@VATAN Bilgisayar dan
Uzak durun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yapmalıyım arkadaşlar
Ve burada da kargo fotoğrafları var ürün 2 hafta sonra geldi ve hayla kargoda gözüküyor ve 1-3 gün olan dağıtım bana 4 Aralık'ta dün geliyorVatan bilgisayar online satışlarını yaptığı ürünleri şubelerinden de gönderiyor. Yani siz ürün aldınız o an stok Antalya mağazasında var ve onlarda paketi hazırlayıp kargoya veriyorlarsa faturası kesiliyor. Anakart stoğu konusunda bakılıyordur ve faturası kesilmemiştir. Diğer ürünler hemen hazırda kargolanacak olanlardır ve faturası kesilmiştir.
Ama düzenleme bu fatrua bana göre bilerek geç basıldıfaturayı 7 gün yasal süre içinde düzenleme zorunlulukları var. bir şey yapamazsın. İhmal sayılmaz.
firma sana göre çalışmaz kanuna göre çalışır. fatura kesmek için yasal süreleri 7 gündür. 7.günde de kesebilirler 3. günde de bu firmaya kalmış bir insiyatifVe burada da kargo fotoğrafları var ürün 2 hafta sonra geldi ve hayla kargoda gözüküyor ve 1-3 gün olan dağıtım bana 4 Aralık'ta dün geliyor
Ama düzenleme bu fatrua bana göre bilerek geç basıldı
Knk ben zaten 18 in saat gece 2-3 gibi aldım iki ürünün faturası kesilip neden bu ürün kesilmiyor diyorum bilmiyoruz diyoraleKonuyu okuduktan sonra MSİ ve Vatan Bilgisayarın haksız olduğu bir durum yok. Daha önce almış olsaydın bu tarz sorunlar yaşamazdın sanırım.
Oktmm pki ansldı
Ama işte kargoya verildi dedi 10dk sonra iki fatura mail olarak geldi anakarta kargoya verildi ama onun maili gelmedi kargoya verilen bir ürün nasıl faturası değiştirilecek onu anlamadımÜrünü 18'inde alman faturanın 18'inde kesileceği anlamına gelmiyor ama. Yukarıda arkadaşın dediği gibi farklı stok şubelerinden kargo gönderimi yapıyorlarsa daha geç kesilmiştir. Yada 7 günlük düzenleme süresi içinde olduğu için istediği zaman kesmek istemiştir. O gün kesilmemesi için birçok sebep var.
Ayrıca çok yüksek ihtimalle konu başlığında belirttiğin şeyi yapmayıp alışverişlerine devam edeceksin çünkü sistem bunu gerektiriyor.
Yooo bidaha Vatan bilgisayar dan alışveriş yapmiyacam aldığım ürünlerinde iade edicemÜrünü 18'inde alman faturanın 18'inde kesileceği anlamına gelmiyor ama. Yukarıda arkadaşın dediği gibi farklı stok şubelerinden kargo gönderimi yapıyorlarsa daha geç kesilmiştir. Yada 7 günlük düzenleme süresi içinde olduğu için istediği zaman kesmek istemiştir. O gün kesilmemesi için birçok sebep var.
Ayrıca çok yüksek ihtimalle konu başlığında belirttiğin şeyi yapmayıp alışverişlerine devam edeceksin çünkü sistem bunu gerektiriyor.