Neler Yeni

RAM Satın Aldım Fakat İptal Etmem Gerektiği Söyleniyor

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
aradım şimdi elimizde yok beklersiniz öyle ne yapmayı düşünüyorsunuz elimizde yok temin edemiyoruz falan dedi bende gerekirse başkasından alıp ürünümü gönderin ben ürünümü istiyorum bekliyeceğim göndermenizi dedim tamam nasıl isterseniz dedi kapattı

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
aradım şimdi elimizde yok beklersiniz öyle ne yapmayı düşünüyorsunuz elimizde yok temin edemiyoruz falan dedi bende gerekirse başkasından alıp ürünümü gönderin ben ürünümü istiyorum bekliyeceğim göndermenizi dedim tamam nasıl isterseniz dedi kapattı
elimizde yok dediyse hb danın satıcı sözleşmesinde yazıyor. eğer temin edemezsen hepsiburada olarak ben temin eder sana fatura ederim diye. hatta satın aldıgın ürün hb dada mevcutsa satıcıya diyor ki bak burada su satıcı satıyor git al ve adama gönder ürünü mağdur etme. satıcı gene inat etti göndermedi ceza kesiyor ve ürünü sana temin ediyor.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Bence WhatsApp'dan hepsiburadaya yaz onlar satıcıya gerekli yaptırımı uygular. Ellerinde illaki urun vardır yüksek fiyata satmak için öyle söylüyor. İptal etmediğin sürece herturlu sen haklısın

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
Bence WhatsApp'dan hepsiburadaya yaz onlar satıcıya gerekli yaptırımı uygular. Ellerinde illaki urun vardır yüksek fiyata satmak için öyle söylüyor. İptal etmediğin sürece herturlu sen haklısın
hocam hepsiburadayla konuştum ellerinde yok aynı üründen de başka kimse hepsiburada dan satmıyor aldıramıyoruz diyorlar şikayet telebi oluşturdular 1 hafta sürermiş 1 hafta sonra bana para iadesi yapmazlar diymi 1 hafta sonra fiyatlar iyice artar
Mesaj otomatik birleştirildi:

elimizde yok dediyse hb danın satıcı sözleşmesinde yazıyor. eğer temin edemezsen hepsiburada olarak ben temin eder sana fatura ederim diye. hatta satın aldıgın ürün hb dada mevcutsa satıcıya diyor ki bak burada su satıcı satıyor git al ve adama gönder ürünü mağdur etme. satıcı gene inat etti göndermedi ceza kesiyor ve ürünü sana temin ediyor.
hocam hepsiburadayla konuştum ellerinde yok aynı üründen de başka kimse hepsiburada dan satmıyor aldıramıyoruz diyorlar şikayet telebi oluşturdular 1 hafta sürermiş süreç satıcısın iptal etme hakkı varmış 1 hafta sonra bana para iadesi yapmazlar diymi 1 hafta sonra fiyatlar iyice artar

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
aynı ürün hb dada baska satıcıda yoksa malesef ürünü alamayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kuzey salgın
herkes iptal etme şikayetçi ol demiş te ben de bir e ticaret firmasının depo bölümünde çalıştım, bazen bizim de başımıza geliyordu bu tür olaylar, bizde arayıp stok karışıklığından dolayı elimizde olmadığını, iptal etmelerini rica ediyorduk, iptal etmezlerse teslim süresinin 1 aya kadar ulaşabileceğini belirtiyorduk, tabi belki bu satıcı daha yüksek fiyattan satmak için iptal ettiriyor da olabilir, senin inisiyatifine kalmış bir şey

ExploiT

80+ Bronze
sakın iptal etme hepsiburada bu konuda çok titiz. Bırak göndermeseler bile puanları düşsün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Iptal etmeyeceğini, ürünün gönderilmesini veya da ürünün muadili veya üst modelinin gönderilmesini işte. Yoksa tüketici hakları mahkemesine başvuracağım de paşa paşa gönderirler.
En mantıklı cevap bu olmuş bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Göre

Top Bottom