Arama sonuçları: *

1. v3ttt

Yardım displayport kablosu önerisi???

Selam arkadaşlar imzamdaki 2k asus monitörüm var. Kutusundan çıkan kablosundan ne olduysa sıkıntı var. arada sırada anlık ses gidiyor. Bazen anlık ekran kararıyor sonra hemen geri geliyor. Yeni ve iyi bir kablo arıyorum max 500₺ olacak kaliteli iş görecek bir kablo varsa link atar mısınız?
  2. v3ttt

Öneri 100. yıla özel Gümüş Hatıra Para Satışa Çıktı 5050 TL

Doğru söze şapka çıkartırım dostum.
  3. v3ttt

Yardım Spor için sağlam boxer tavsiyesi?

Selam arkadaşlar. Fitness'ta kullanmak için sağlam terden vs. etkilenip hemen ortası falan kolay yırtılmayacak boxer önerisi olan varsa link yada marka tavsiyesi verebilir mi?
  4. v3ttt

Trendyol kargo hakkında

12 temmuz'da sipariş ettim 13 temmuz'da kargoya verildi. 19 temmuz oldu hala gelmedi :D trendyol bu sefer iyi sıçtı. Satıçı istanbul'da bende istanbul'dayım.
  5. v3ttt

❌İndirim Bitti! Çalışma Masası 643 TL trendyol

suntalam ama sağlam
  6. v3ttt

❌İndirim Bitti! Çalışma Masası 643 TL trendyol

802₺ almıştım bence çok iyi bir masa almayı düşünen alsın gitsin.
  7. v3ttt

AMAZON PRIME 39.00 TL OLDU

Konuyu siyesete taşımak istemem ama, adamlar yabancı şirket 39₺ çok çok az bile bu kura rağmen...
  8. v3ttt

Öneri Gaminggen.tr bayram indirimi???? (Şakası!)

Ben zam yapmışlar demedim. İndirim yok sadece. Normalde sattıkları fiyatlar...
  9. v3ttt

Öneri Gaminggen.tr bayram indirimi???? (Şakası!)

Arkadaşlar ben şimdi gördüm de indirim ayağına ürünlerin normal fiyatlarını listelemişler. İndirim nerede acaba? Görsellere mi gizlemişler ne yapmışlar? İndirim yaptık ayağına insanları kandırmak ne kadar etik bir davranış? Gaminggen.tr'ye olan güvenim günden güne eriyor...
  10. v3ttt

Gaming gen tr den alırken

Ekran kartı zaten kutunun içinde geliyor. Sisteme takılı değil.
  11. v3ttt

gaming gen tr güvenilir mi

güvenilir.
  12. v3ttt

🔥İndirim Hyperx Predator 16GB (8gb X2) Ddr4 5333MHZ Ram 9999'TL

Bu ne bu? Bu ne bu? Diye diye kaldım yala. 😁
  13. v3ttt

Ana Konu TOGG 'un hem model adı hemde fiyatları açıklandı

Yani yarı özel diyebiliriz. Genel olarak devletin yani? Ama normal vatandaş için tatlı bir rüya tabi 😁
  14. v3ttt

Ana Konu TOGG 'un hem model adı hemde fiyatları açıklandı

Bu Togg devlete mi ait yoksa Türk bir özel şirketin mi ürünü? Ben hala anlamadım???
  15. v3ttt

Yardım 27 inç 2K monitör lazım.

Burası Türkiye bir şey alacaksan en doğru an almaya karar verdiğin andır. Yarın daha pahalı olacak GARANTİ :D
  16. v3ttt

Öneri İncehesaptan Al-Sata RTX 4070ti yolculuğu

Birader 1 2 3 4 diye sıralamayacağım . Al sat yapmıyorsan sanane. Ben al-sat fırsatçılığını sevmiyorum ve buradan da dile getirdim. Okumak zorunda değilsin, yorum yapmak zorunda değilsin. 1677655456 Arkadaş erkekliğin sana anca yeter. Bı s git. Sabah sabah ... Senin gibi bebelerle uğraşamam.
  17. v3ttt

Birader yaran yoksa kes sesini. Al satçıysan da zaten buradan yasak ama ben sürekli küfür ediyorum. Sanane!!! 1677653866 Birader burada yasak ama şuan iyi küfür ediyorum sana ve senin gibi ezik, beyinden yoksun zihniyetlilere... 1677654346 Kardeş al sat işi yapan tayfasınız hepiniz belli...
  18. v3ttt

Kardeşim. Sen insan yasalarında kanunen suç olmasa da , ahlâkî açıdan suç olan her şeye susuyorsan. Vay senin haline. Böyle konularda herkes sesini doğru bir şekilde çıkarırsa inan insanı yasalarda bunun için bir şey yapar elbet. Bak 2.el oto al sata nasıl getirdiler. Örnek teşkil eden hareketler...
  19. v3ttt

Selam arkadaşlar. Geçen cuma İncehesap gaming gecesinde 5 tane Asus Tuf RTX 4070ti vardı. Sepete ekleyip kartı bilgilerini girene kadar bitti. Kuvvetle muhtemel oradan alınma bir kart bugün sarı siteye düşmüş hemen. Bu al-satçılar araya girmeseler zaten biz kullanmak isteyenler alacağız. Buna...
  20. v3ttt

7900x3D ve 7950x3D satışta!

Ülkeden kurtulmak değilde, ülkedeki pisliklerden, dini kullanarak cahil halkı sömürenlerden kurtulsak yeter.
Top Bottom