Neler Yeni

Öneri İncehesaptan Al-Sata RTX 4070ti yolculuğu

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş
Adam ucuza bile koymuş ben olsam 22-23 den aşağı koymazdım

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
Bunlar küçük şeyler beyler daha 2 gün önce mercedes online storedan CLA 200 4 Matic AMG yi şans eseri 1,7 milyon 3 yıl zorunlu kasko (99 bin lira) + 50 bin zorunlu aksesuarla bir mükellefimiz aldı. Şimdi 2.1 milyona satışta.

milletin 1-2 bin lira kazanacağı al sata bile laf ediyorsanız gerçeklerden cok uzaksınız.

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Uygunsuz davranış
alsatçıların ben taa mı ? çenenin ayarına dikkat et. bu adamlar 10 saat bir işte çalışıp aldıkları para yetmediği için ekstralara girip bu tarz şeylerle uğraşıyor yoksa adam istemezmi uyguna aldığı şeyi kendi kullansın en iyisini yapsın adamın elinde 1050 ti var 4070ti yakalayıp 1000-2000 TL kar yapmaya çalışıyor salakmı bu millet ?
Birader yaran yoksa kes sesini. Al satçıysan da zaten buradan yasak ama ben sürekli küfür ediyorum. Sanane!!!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumun max alamayip agladigi kitle deil mi bu her sistem ciktiginda alamayip aglayan her ucuz urunu alamayip aglayan kitle iste evet evet bu kitle adamdan hizli ol sen al sen kullan sen sat urunun altinda bu urunu alip fazla fiyata satamazsiniz kanunu ibaresi yok isterse 70 bin e de satar isterse 8 bin e de adamin mali almis kstedigini yapar git baska yerden al bak adamlar emek verio hizli davranio alio turkiye boyle sevmiosan alsatci istemiosan baska ulkeye
Birader burada yasak ama şuan iyi küfür ediyorum sana ve senin gibi ezik, beyinden yoksun zihniyetlilere...

Aracın varsa geçen seneki fiyattan satmanı istiyorum bana. Evin varsa hazır 1m verip alabilirim. Sonuçta yasa olarak suç değil ama satmazsan ahlaki açıdan sorunlusun.
Kardeş al sat işi yapan tayfasınız hepiniz belli. Keşke bu forumun sahibi sizin gibileri banlasada forum daha rahat Feray bir yer olur. Ben orada 2. El araba örneğini misal olarak yazdım. Teknolojik ürünlerdeki anlık indirimden faydalanıp onu al sat yapmakla araba tabii ki bir değil. Ama sizin gibi cahiller örneklemeden anlamıyor. Neyse siz bildiğiniz gibi yaşatın.

Son düzenleme:

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Birader yaran yoksa kes sesini. Al satçıysan da zaten buradan yasak ama ben sürekli küfür ediyorum. Sanane!!!

Birader burada yasak ama şuan iyi küfür ediyorum sana ve senin gibi ezik, beyinden yoksun zihniyetlilere...

Kardeş al sat işi yapan tayfasınız hepiniz belli. Keşke bu forumun sahibi sizin gibileri banlasada forum daha rahat Feray bir yer olur. Ben orada 2. El araba örneğini misal olarak yazdım. Teknolojik ürünlerdeki anlık indirimden faydalanıp onu al sat yapmakla araba tabii ki bir değil. Ama sizin gibi cahiller örneklemeden anlamıyor. Neyse siz bildiğiniz gibi yaşatın.
1.Dostum ben al sat yapmadım.
2.Forumunda ihtiyacım olmadığı için 1 kere bile çekilişlere katılmadım.
3.Forumda indirimde alamadı fareyi bende fazla var diye vermişliğim var.
4.Bilmediğin tanımadığın kişileri yargılama.
5.Al sat bende sevmesem de bu suç değil etik tarafı sıkıntılı bir iş değil.
Ekran kartı almama konusauna geline o senin beceriksizliğin. Önceden Siteye girip iletişim ulaşım ve kargolanacak adres bilgilerini girip, Kredi kartı bilgilerini girip önceden kaydedip o geceyi beklemen gerekirdi.
2 Adım sadece Sepete at alışverişi tamamla.

Keyfen

80+ Bronze

çocuk çenenin bağıyla alakalı amortisör ayarı lazım belli, internetten gördüğün insanlara sallamakta kolay olmalı

Tanıdığım zengin sayılabilecek biri yaptığı için belirttim zaten. Yine de kimseyi ilgilendirmiyor tabi ki, yapan yapsın.
e tabi dostum yani bende isterim her şey ihtiyaç sahiplerine gitsin ama olmuyor işte ama genede bi tık fazlasına al satçılardan alınabiliyo

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
1.Dostum ben al sat yapmadım.
2.Forumunda ihtiyacım olmadığı için 1 kere bile çekilişlere katılmadım.
3.Forumda indirimde alamadı fareyi bende fazla var diye vermişliğim var.
4.Bilmediğin tanımadığın kişileri yargılama.
5.Al sat bende sevmesem de bu suç değil etik tarafı sıkıntılı bir iş değil.
Ekran kartı almama konusauna geline o senin beceriksizliğin. Önceden Siteye girip iletişim ulaşım ve kargolanacak adres bilgilerini girip, Kredi kartı bilgilerini girip önceden kaydedip o geceyi beklemen gerekirdi.
2 Adım sadece Sepete at alışverişi tamamla.
Birader 1 2 3 4 diye sıralamayacağım . Al sat yapmıyorsan sanane. Ben al-sat fırsatçılığını sevmiyorum ve buradan da dile getirdim. Okumak zorunda değilsin, yorum yapmak zorunda değilsin.

çocuk çenenin bağıyla alakalı amortisör ayarı lazım belli, internetten gördüğün insanlara sallamakta kolay olmalı

e tabi dostum yani bende isterim her şey ihtiyaç sahiplerine gitsin ama olmuyor işte ama genede bi tık fazlasına al satçılardan alınabiliyo
Arkadaş erkekliğin sana anca yeter. Bı s git. Sabah sabah ... Senin gibi bebelerle uğraşamam.

Keyfen

80+ Bronze
Birader 1 2 3 4 diye sıralamayacağım . Al sat yapmıyorsan sanane. Ben al-sat fırsatçılığını sevmiyorum ve buradan da dile getirdim. Okumak zorunda değilsin, yorum yapmak zorunda değilsin.

Arkadaş erkekliğin sana anca yeter. Bı s git. Sabah sabah ... Senin gibi bebelerle uğraşamam.
:D git sokakta barbie oyuncaklarınla oyna klavye delikanlısı seni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,174
Üyeler
163,438
Son üye
yusufsenns
Top Bottom