şahin doğan
80+ Platinum
Yalana gerek yok fiyatlar iyi. Malzeme kaliteli vs bilmiyorum ama en uzun menzilli model alınır gibi.
kesinlikle alınır 4x4 olsa daha iyi olur ama alınır yani abi fiyat mükemmel gibi 50kdolar segmentindeki bmw x3 2022 çıkışlı bile 2.7m 2.eliYalana gerek yok fiyatlar iyi. Malzeme kaliteli vs bilmiyorum ama en uzun menzilli model alınır gibi.
Servis, teknik destek çözülür ama yedek parça sıkıntı olabilir.Servis ,yedek parça,teknik destek,yarın öbür gün bir aksi bir durumla karşı karşıya kalınırsa muhatabınız olacak mı ? Alacağınız hizmetin kalitesi?
Bunlar ha deyince olacak şeyler değil.
Riskli gl hf.
Bundan önceki yerli otomobil maliyetine volvoyu isim ve patent haklarıyla alabiliyoduk böyle bir şey dedi birader bilmiyorum kaynağı ne kadar doğru. Ama işleri güçleri reklam memlekette çok ciddi başka meseleler varken güvenemiyorum.Üretimi geçtim ticari ahlak bu durumdayken yok abi kalsın.Servis, teknik destek çözülür ama yedek parça sıkıntı olabilir.
Şarj istasyonu var1 milyon üstü olacağı kesindi. Sedan da 900 bin olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sarj istasyonu yok.
Mersinde 3 tane istasyon var yani alsam bana da uzaklar.Şarj istasyonu var
çift batarya ve çift motorlu olanı yakışır sana. Ben olsam sadece o modeli alırdım.510 km olanın ağırlığı 2tonu geçer 3e yaklaşır o araca 160kw motor tatmin etmez yüksek beygirli modeli bekliyorum
Devlet destekli farklı şirketlerin özel girişim grubu.Bu Togg devlete mi ait yoksa Türk bir özel şirketin mi ürünü? Ben hala anlamadım???