Cihangir
80+ Gold
tmm sen bilgilisinBu arada arkadaşlar bu araçlar yurt dışında daha ucuza satılacaklar
haber edeyim dedim sadece.
tmm sen bilgilisinBu arada arkadaşlar bu araçlar yurt dışında daha ucuza satılacaklar
haber edeyim dedim sadece.
tmm sen bilgisizsintmm sen bilgilisin
Yani yarı özel diyebiliriz. Genel olarak devletin yani? Ama normal vatandaş için tatlı bir rüya tabiTOGG un açılımı Türkiye'nin otomobilini geliştirme gurubu diye geçiyor aslında ve bir grup iş insanı yatırımcılar arasında Turkcell falanda var ama devlet destekli
Sayın öcalan.Bizim için Sayındır. Başkalarının Sayın dedikleri gibi ermeni kökenli kasetçi değildir
Diferansiyelin buna uygun olacağını hiç sanmıyorumrwd imiş. birde drift modu gelicek üff.
Araştırma yapmanı öneririm. Son 2 yılda şarj istasyonları ciddi anlamda arttı.Hocam bu togg iyi olmayacak bence en alt paket baya düşük özellikler olacak beklentilerin altında kalacak ayrıca trde elektrikli araçlar için şarj altyapısı yok yurtdışında birkaç yıldır bunlarla ilgili çalışmalar yapılıyor togg birden çıkmış bir oy toplama projesi aslında biraz
Şarj istasyonu kurulumları mantıklı olarak önceliklere göre kuruluyor. Öncelik nüfus ve gelirin yüksek olduğu kesimlerde. Bu 1-2 yılda tüm Türkiye olacak şekilde yaygınlaşacaktır.Elektrik şarj istasyonu alt yapısı olarak çok gerideyiz. İstanbuldan yola çıkan biri Ankaraya kadar şarj sorunu yaşamaz ama Ankaradan sonra doğu taraflarına gittikçe şarj edecek yer bulamaz. Erzurumlu olarak ve her yaz İstanbul-Erzurum arası şahsi araç ile yol yapan biriyim. Benzin istasyonu konusunda bile Erzuruma yaklaştıkça benzin istasyonu bulmak bir hayli zor oluyor.
Oda senin karakterin olsun.Sayın öcalan.
Bizim eve yakın bir yere de koymuşlar AA benim niye haberim yok kiBu fiytalar gayet rekabetçi olmuş, Aylardır testlerde devam ediyor zaten. Müşteri dönüşleri ve servis olayı şekillenince tutup tutmayacağı belli olur. Şarj istasyonu konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum, şimdiden Konya da yaygınlaşmaya başladı bile. diğer şehir ve şehirler arası yollarda birçok yapılan yer görüyorum zaten.
Alıntıyı görüntüle
Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu*TOGG un açılımı Türkiye'nin otomobilini geliştirme gurubu diye geçiyor aslında ve bir grup iş insanı yatırımcılar arasında Turkcell falanda var ama devlet destekli