çok iyi fiyat, aynı güç ve km olan mercedes eqb 3 milyon eqc 4 milyon, bmw ix3 3 milyon, jaguar i pace 3 milyon ve audi e tron 3 milyon togg 400 beygir olan 1.5 milyon olur 2 milyon olsa yine uygunO kadar olsun bırak bana önceden bilgisi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada şaka bir yana 1 milyon 100 bine çıkacak
diğer markalar %60, togg %10 vergilifiyatlar güzel ama vergi indirimiyle mi bu fiyatlarda çıkıyor yoksa diğer markalardan ne kadar vergi alınıyorsa bundanda o oranda mı vergi alınıyor?
Fiyatlar şaşırtmadı. Doğru olsa bile şaşırmam. İnsan bi 4x4 yapar hepsi rwd.Fiyatlar ve model adları güzel gibi temmuzda teslim edilecekmis
Alıntıyı görüntüle
Kaynak:https://www.instagram.com/stories/haruncsen/3057517352210981766/
knk sal o şahış benim hakkımdada saçma ithamlarda bulunmuştu "uydurduğun yalanlarla iftira atıyorsun" diyincede terbiyesiz ilan etti kdhfkdfhNeyin kafasını yaşıon reis. HDP kendi ittifakı olan bir parti. Hüdapar ise Cumhur İttifakının an itibari ile üyesi. Şimdi ben mi PKK lıyım? Sahte ülkücü seni...
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Diyarbakır'da ittifak kararını açıkladı. Yapıcıoğlu, "Cumhur İttifakı adayı sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldık." dedi.
SUV 1.3 milyon dan giriş yapacak büyük ihtimalleçok iyi fiyat, aynı güç ve km olan mercedes eqb 3 milyon eqc 4 milyon, bmw ix3 3 milyon, jaguar i pace 3 milyon ve audi e tron 3 milyon togg 400 beygir olan 1.5 milyon olur 2 milyon olsa yine uygun
Mesaj otomatik birleştirildi:
diğer markalar %60, togg %10 vergili
o zaman ucuz değil normal fiyatlarda çıkmış ben daha ucuz olur diye bekliyordumdiğer markalar %60, togg %10 vergili
Sırf TOGG için birkaç ay önce bir düzenleme yapıldı zaten. İlk fiyat sinyalleri de oradan verilmiş oldu.fiyatlar güzel ama vergi indirimiyle mi bu fiyatlarda çıkıyor yoksa diğer markalardan ne kadar vergi alınıyorsa bundanda o oranda mı vergi alınıyor?
4x4 olan model sızan görselde yer almıyor. Ama çıkacak.Fiyatlar şaşırtmadı. Doğru olsa bile şaşırmam. İnsan bi 4x4 yapar hepsi rwd.
Bence uygun fiyatı. Daha Günsel B9 var ne zaman çıkacaksa Suv istemeyenelr uygun fiyata günsel alabilirSUV 1.3 milyon dan giriş yapacak büyük ihtimalle
Yine çok paralar be valla Avrupa da bu fiyatlara lüks ev lüks araba lüks telefon lüks bilgisayar alınıyorBence uygun fiyatı. Daha Günsel B9 var ne zaman çıkacaksa Suv istemeyenelr uygun fiyata günsel alabilir
PKK lılar yıllardır millet ittifakını desteklerken hiç dedinmi ATATÜRKÜN PARTİSİNİ PKK LILAR NİYE DESTEKLİYOR diye. Sahte Atatürkçü seni.....Neyin kafasını yaşıon reis. HDP kendi ittifakı olan bir parti. Hüdapar ise Cumhur İttifakının an itibari ile üyesi. Şimdi ben mi PKK lıyım? Sahte ülkücü seni...
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Diyarbakır'da ittifak kararını açıkladı. Yapıcıoğlu, "Cumhur İttifakı adayı sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldık." dedi.
öyle ama biz tr de yaşıyoz buraya göre ayağımızı yorganımıza göre uzatalımYine çok paralar be valla Avrupa da bu fiyatlara lüks ev lüks araba lüks telefon lüks bilgisayar alınıyor
Niye hep biz fedakâr oluyoruz bastakiler ne iş yapıyoröyle ama biz tr de yaşıyoz buraya göre ayağımızı yorganımıza göre uzatalım
Bu normal. AKP ile HDP görüşürken MHP doğaldır derken neden ötmüyodun? Siyaset bu herkes birbiri ile görüşmeli. HDP dediğin parti bugün ak partinin fonladığı çoğu ankette bile MHP den daha fazla oy alan bir siyasi partidir ve senelerdir aktiftir. Ayakta mı uyuyordunuz??? Bu 1CHP de hemen HDP den randevu istedi.