Ana Konu TOGG 'un hem model adı hemde fiyatları açıklandı

Sizin karakteriniz o dostum ben söylemedim :ROFLMAO: Hüda-Par ile iyi şanslar. Sizi ciddiye almıyorum artık.
RTE'nin KK'yı ciddiye alma şekli
1678723675908.png

Sizin karakteriniz o dostum ben söylemedim :ROFLMAO: Hüda-Par ile iyi şanslar. Sizi ciddiye almıyorum artık.
Seni ciddiye aldığımı düşünmedin değilmi? Sizede PKK ile bol şanslar. Bu hüdapar muhabbetini bilmiyorum ama bunlara ne kadar çok insan "PKK lılarla ortak hareket ediyorsunuz" diye küfretmişse artık hüdapar diyerek küfürlerden kaçmaya çalışıyorlar :)

Son düzenleme:
Ya kanka sen ban aktrol diyen adamın gönderilerini beğendin sana kırgınım ama 2013 de gerekirse PKK ile ittifak kurarız diyen adamlarla da yapmamalilar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seni ciddiye aldığımı düşünmedin değilmi? Sizede PKK ile bol şanslar. Bu hüdapar muhabbetini bilmiyorum ama bunlara ne kadar çok insan "PKK lılarla ortak hareket ediyorsunuz" diye küfretmişse artık hüdapar diyerek küfürlerden kaçmaya çalışıyorlar :)
Hocam hudapar 2013 de gerekirse PKK ile ittifak kurarız diyen parti bilgine

Ya kanka sen ban aktrol diyen adamın gönderilerini beğendin sana kırgınım ama 2013 de gerekirse PKK ile ittifak kurarız diyen adamlarla da yapmamalilar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hudapar 2013 de gerekirse PKK ile ittifak kurarız diyen parti bilgine
şimdi anladım. Bu vatandaş PKK ile ittifak kurmaktan rahatsız olmuyor ama kendileri gibi "ortaklık yapabiliriz" diyenlerden rahatsız oluyorlarmış

şimdi anladım. Bu vatandaş PKK ile ittifak kurmaktan rahatsız olmuyor ama kendileri gibi "ortaklık yapabiliriz" diyenlerden rahatsız oluyorlarmış
Neyin kafasını yaşıon reis. HDP kendi ittifakı olan bir parti. Hüdapar ise Cumhur İttifakının an itibari ile üyesi. Şimdi ben mi PKK lıyım? Sahte ülkücü seni...

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Diyarbakır'da ittifak kararını açıkladı. Yapıcıoğlu, "Cumhur İttifakı adayı sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldık." dedi.​

Geri