TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,571
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hatam için üzgünüm geliştirme diye biliyordum benTürkiye'nin Otomobili Girişim Grubu*
Hatam için üzgünüm geliştirme diye biliyordum benTürkiye'nin Otomobili Girişim Grubu*
Sorun yok hocam düzelteyim dedim sadeceHatam için üzgünüm geliştirme diye biliyordum ben
Ben zamanında geliştirme diye duymuştum hocam o yüzden öyle yazmıştımSorun yok hocam düzelteyim dedim sadece![]()
Sizin karakteriniz o dostum ben söylemedimOda senin karakterin olsun.
RTE'nin KK'yı ciddiye alma şekliSizin karakteriniz o dostum ben söylemedimHüda-Par ile iyi şanslar. Sizi ciddiye almıyorum artık.
YeterğğğğğRTE'nin KK'yı ciddiye alma şekli
Alıntıyı görüntüle
Seni ciddiye aldığımı düşünmedin değilmi? Sizede PKK ile bol şanslar. Bu hüdapar muhabbetini bilmiyorum ama bunlara ne kadar çok insan "PKK lılarla ortak hareket ediyorsunuz" diye küfretmişse artık hüdapar diyerek küfürlerden kaçmaya çalışıyorlarSizin karakteriniz o dostum ben söylemedimHüda-Par ile iyi şanslar. Sizi ciddiye almıyorum artık.
Ya kanka sen ban aktrol diyen adamın gönderilerini beğendin sana kırgınım ama 2013 de gerekirse PKK ile ittifak kurarız diyen adamlarla da yapmamalilarSizin karakteriniz o dostum ben söylemedimHüda-Par ile iyi şanslar. Sizi ciddiye almıyorum artık.
Hocam hudapar 2013 de gerekirse PKK ile ittifak kurarız diyen parti bilgineSeni ciddiye aldığımı düşünmedin değilmi? Sizede PKK ile bol şanslar. Bu hüdapar muhabbetini bilmiyorum ama bunlara ne kadar çok insan "PKK lılarla ortak hareket ediyorsunuz" diye küfretmişse artık hüdapar diyerek küfürlerden kaçmaya çalışıyorlar![]()
Vay vay vay adam 90 a çakıyor Muş 10k fark almışBenim bir yerde yorumum vardı 1 milyon 100 den başlar demiştim![]()
şimdi anladım. Bu vatandaş PKK ile ittifak kurmaktan rahatsız olmuyor ama kendileri gibi "ortaklık yapabiliriz" diyenlerden rahatsız oluyorlarmışYa kanka sen ban aktrol diyen adamın gönderilerini beğendin sana kırgınım ama 2013 de gerekirse PKK ile ittifak kurarız diyen adamlarla da yapmamalilar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hudapar 2013 de gerekirse PKK ile ittifak kurarız diyen parti bilgine
O kadar olsun bırak bana önceden bilgisi geldiVay vay vay adam 90 a çakıyor Muş 10k fark almış![]()
Bu arada şaka bir yana 1 milyon 100 bine çıkacakVay vay vay adam 90 a çakıyor Muş 10k fark almış![]()
Neyin kafasını yaşıon reis. HDP kendi ittifakı olan bir parti. Hüdapar ise Cumhur İttifakının an itibari ile üyesi. Şimdi ben mi PKK lıyım? Sahte ülkücü seni...şimdi anladım. Bu vatandaş PKK ile ittifak kurmaktan rahatsız olmuyor ama kendileri gibi "ortaklık yapabiliriz" diyenlerden rahatsız oluyorlarmış