Ana Konu TOGG 'un hem model adı hemde fiyatları açıklandı

Yalana gerek yok fiyatlar iyi. Malzeme kaliteli vs bilmiyorum ama en uzun menzilli model alınır gibi.

Yalana gerek yok fiyatlar iyi. Malzeme kaliteli vs bilmiyorum ama en uzun menzilli model alınır gibi.
kesinlikle alınır 4x4 olsa daha iyi olur ama alınır yani abi fiyat mükemmel gibi 50kdolar segmentindeki bmw x3 2022 çıkışlı bile 2.7m 2.eli :D

Servis ,yedek parça,teknik destek,yarın öbür gün bir aksi bir durumla karşı karşıya kalınırsa muhatabınız olacak mı ? Alacağınız hizmetin kalitesi?
Bunlar ha deyince olacak şeyler değil.
Riskli gl hf.

Servis ,yedek parça,teknik destek,yarın öbür gün bir aksi bir durumla karşı karşıya kalınırsa muhatabınız olacak mı ? Alacağınız hizmetin kalitesi?
Bunlar ha deyince olacak şeyler değil.
Riskli gl hf.
Servis, teknik destek çözülür ama yedek parça sıkıntı olabilir.

Servis, teknik destek çözülür ama yedek parça sıkıntı olabilir.
Bundan önceki yerli otomobil maliyetine volvoyu isim ve patent haklarıyla alabiliyoduk böyle bir şey dedi birader bilmiyorum kaynağı ne kadar doğru. Ama işleri güçleri reklam memlekette çok ciddi başka meseleler varken güvenemiyorum.Üretimi geçtim ticari ahlak bu durumdayken yok abi kalsın.

Bu fiytalar gayet rekabetçi olmuş, Aylardır testlerde devam ediyor zaten. Müşteri dönüşleri ve servis olayı şekillenince tutup tutmayacağı belli olur. Şarj istasyonu konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum, şimdiden Konya da yaygınlaşmaya başladı bile. diğer şehir ve şehirler arası yollarda birçok yapılan yer görüyorum zaten.
1678710205417.png

Fiyat iyi btw

1 milyon üstü olacağı kesindi. Sedan da 900 bin olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sarj istasyonu yok.

510 km olanın ağırlığı 2tonu geçer 3e yaklaşır o araca 160kw motor tatmin etmez yüksek beygirli modeli bekliyorum
çift batarya ve çift motorlu olanı yakışır sana. Ben olsam sadece o modeli alırdım.

Bu Togg devlete mi ait yoksa Türk bir özel şirketin mi ürünü? Ben hala anlamadım???

Geri