Arama sonuçları: *

1. A

360mm beyaz sıvı soğutma önerisi

Bu yeni nesil olanı. Eski versiyondaki gibi kolay kolay bozulacağını hiç sanmıyorum 1740495912 yanlış duyum almışsın öyle bir şey yok. ne kadar soğuk o kadar iyi. sürekli sıcak olması sakıncalıdır her zaman
  2. A

ne alaka tam olarak? işlemciyi sıvı nitrojenle soğutanlar bile var? serin çalışması ömrünü uzatır bozmaz :D
  3. A

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-msi-mag-coreliquid-a13-white-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,874106788.html
  4. A

Yardım KASANIN USTUNE TAKILICAK FANLAR REVERSE MU OLACAK

Yukarıya hava vermesi icin duz fan alacaksin ama o sekilde kullanmani cok onermem. Reverse al iceri hava ceksin
  5. A

Argb pwm hub önerisi

Anakartında argb portu yok. Mecbur argb kontrolcü alman lazım. Anakartınla sadece fan hızlarını kontrol edebilirsin.
  6. A

Argb pwm hub önerisi

kablo almana gerek yok zaten fanların bir dişi bir erkek argb ve pwm kablosu oluyor hepsini birbirine bağla sonuncu kalan dişiyi anakarta bağla
  7. A

Argb pwm hub önerisi

Pwm kablolarını birleştir sys_fan portuna tak. Argb kablolarını birleştir yine argb portuna tak. Pwm i biostan argb yi aura sync den kontrol edersin olur biter
  8. A

Argb pwm hub önerisi

Ben hub olmadan kontrol ediyordum hepsini. Fanların pwm kablolarını birbirine bağlayıp argb kablolarını birbirine bağlayıp anakarta takıyordum direkt.
  9. A

Anakart ve Sıvı soğutma önersine ihtiyacım var

Thermalright soğutma konusunda iyi marka. Gaming gen zaten ürünlete 2 yıl birebir değişik garantisi veriyor herhangi bir sorun yaşarsan değişim yaparsın.
  10. A

Anakart ve Sıvı soğutma önersine ihtiyacım var

Dediğin anakart %10 indirimle o 10 bine geliyor kesin alınır. 10 bine b850 en orta seviye kartı alıyosun. Sıvı soğutma için birsürü seçenek var bütçeni bilmiyorum sıvı soğutma için ama...
  11. A

Temudan termal ped alınır mı?

Yorumları güzel ve üründen memnun kalmışlar. Almanda bir sakınca yok
  12. A

Akvaryum kasanın hava akışı ve dizilimi için yardım

Egzoz fanı yerine 1 tane fan takılıyor sanırım. Alt tarafa yan tarafa ve üst tarafa içeri hava alacak şekilde fan koy. 1 tane egzoz fanını da arkaya tak. Intake ne kadar çok olursa o kadar iyi ama keşke 2 tane egzoz takabilseydin
  13. A

Akvaryum kasanın hava akışı ve dizilimi için yardım

Kasa modeli nedir?
  14. A

Öneri Dark Freezer X123 fan rpm ayarı

Uzun vadede olur oto ayarda kullanmanı tavsiye ederim ama dereceler biraz daha düşsün istiyorsan biostan dereceye göre rpm ayarı yapabilirsin
  15. A

9700x için soğutucu önerisi

Thermaleight assassin spirit alabilirsin guzeldir
  16. A

Sıvı sogutma fan yönü

Bu halde dışarı üflüyor fanlar. Böyle doğru ama bazıları içeri alacak şekilde yapıyor o sana kalmış bir şey
  17. A

Kula tipi soğutma mı yoksa sıvı soğutmamı

modelden modele değişir sıvı soğutma mı yoksa kule tipi mi ama bütçen kısıtlıysa kule tipi al geç hiç sıvı soğutmayla uğraşma bence
  18. A

Sıvı soğutmanın ışıkları yanmıyor

hala yanmıyor mu?
  19. A

Sıvı soğutmanın ışıkları yanmıyor

Montajını kendin mi yaptın?
  20. A

H9 flow beyaz için kasa fanı önerisi

evde değilim yarın eve geçince atayım
Top Bottom