Neler Yeni

360mm beyaz sıvı soğutma önerisi

rx570emo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emre
İşlemcin ryzen 5 7600 360mm sıvı soğutma alacağım. Sistem beyaz kasa sıvı soğutmada öyle olsun istiyorum butcem 4.5 üstüne çıkmaz. önerilerinizi bekliyorum.

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Cücümbiş
O işlemciye 360mm sıvı soğutma alırsan aşırı serin çalışmaktan bozabilirsin haberin olsun

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Murat
O işlemciye 360mm sıvı soğutma alırsan aşırı serin çalışmaktan bozarsın haberin olsun
ne alaka tam olarak? işlemciyi sıvı nitrojenle soğutanlar bile var? serin çalışması ömrünü uzatır bozmaz :D

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Cücümbiş
Evet ben böyle bir şey duymuştum olması gereken derece diye bi muhabbet var 80 85 üstü normal değil 65 70 civarı normal aşağısı da normal değil o yüzden Thermalright Peerlees Assassin Beyaz Kule Tipi Soğutucu ARGB almayı da değerlendirebilirsin fiyatı da yarı fiyatı zaten

rx570emo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne alaka tam olarak? işlemciyi sıvı nitrojenle soğutanlar bile var? serin çalışması ömrünü uzatır bozmaz :D
Hocam attığınız nasıl msi sıvı sogutma kullanıyordum 240mm ve bozuldu servise gonderdim. Para iadesi yapacaklar. Bir daha msi alıp sıkıntıya girmek istemiyorum sanki.

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Cücümbiş
Bilmiyorum ben böyle bir duyum almıştım baya da bunu destekleyen insan görmüştüm forumda

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Eren Bilal Cihan

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Musa Topçu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyaz istemiyor muydunuz?

İşlemciyi her türlü soğuturlar bilindik markalı güzel görünen bir taneyi alın

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Murat
Hocam attığınız nasıl msi sıvı sogutma kullanıyordum 240mm ve bozuldu servise gonderdim. Para iadesi yapacaklar. Bir daha msi alıp sıkıntıya girmek istemiyorum sanki.
Bu yeni nesil olanı. Eski versiyondaki gibi kolay kolay bozulacağını hiç sanmıyorum

Bilmiyorum ben böyle bir duyum almıştım baya da bunu destekleyen insan görmüştüm forumda
yanlış duyum almışsın öyle bir şey yok. ne kadar soğuk o kadar iyi. sürekli sıcak olması sakıncalıdır her zaman

rx570emo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emre

Beyaz istemiyor muydunuz?

İşlemciyi her türlü soğuturlar bilindik markalı güzel görünen bir taneyi alın
Evet hocam ama kararsızım ekran kartım anakartım siyah beyaz kasa olarak msi m100r pz modelini beğendim ama siyahı da var beyaz kasa içinde siyah bileşenler nasıl durur emin değilim. Ayrıca klavye mouse haporlor beyaz.

Top Bottom