Ciddi mi?O işlemciye 360mm sıvı soğutma alırsan aşırı serin çalışmaktan bozabilirsin haberin olsun
ne alaka tam olarak? işlemciyi sıvı nitrojenle soğutanlar bile var? serin çalışması ömrünü uzatır bozmazO işlemciye 360mm sıvı soğutma alırsan aşırı serin çalışmaktan bozarsın haberin olsun
Hocam attığınız nasıl msi sıvı sogutma kullanıyordum 240mm ve bozuldu servise gonderdim. Para iadesi yapacaklar. Bir daha msi alıp sıkıntıya girmek istemiyorum sanki.ne alaka tam olarak? işlemciyi sıvı nitrojenle soğutanlar bile var? serin çalışması ömrünü uzatır bozmaz![]()
Bilmiyorum ben böyle bir duyum almıştım baya da bunu destekleyen insan görmüştüm forumdane alaka tam olarak? işlemciyi sıvı nitrojenle soğutanlar bile var? serin çalışması ömrünü uzatır bozmaz![]()
Lityum iyon pilmi bu hocamO işlemciye 360mm sıvı soğutma alırsan aşırı serin çalışmaktan bozabilirsin haberin olsun
Beyaz istemiyor muydunuz?
Bu yeni nesil olanı. Eski versiyondaki gibi kolay kolay bozulacağını hiç sanmıyorumHocam attığınız nasıl msi sıvı sogutma kullanıyordum 240mm ve bozuldu servise gonderdim. Para iadesi yapacaklar. Bir daha msi alıp sıkıntıya girmek istemiyorum sanki.
yanlış duyum almışsın öyle bir şey yok. ne kadar soğuk o kadar iyi. sürekli sıcak olması sakıncalıdır her zamanBilmiyorum ben böyle bir duyum almıştım baya da bunu destekleyen insan görmüştüm forumda
Evet hocam ama kararsızım ekran kartım anakartım siyah beyaz kasa olarak msi m100r pz modelini beğendim ama siyahı da var beyaz kasa içinde siyah bileşenler nasıl durur emin değilim. Ayrıca klavye mouse haporlor beyaz.Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyaz istemiyor muydunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemciyi her türlü soğuturlar bilindik markalı güzel görünen bir taneyi alın