Neler Yeni

Argb pwm hub önerisi

ozkets

80+ Bronze
Bütçe
5
Elimde corsair 3000D ile gelen ar120 RGB 3 adet fana ek olarak üç adette thermalright TL-C12C-S ARGB fan var.
Anakartım ise rog b650A Gaming wifi
Bunların fan hızlarını ve renklerini kontrol edebileceğim fp bir hub önerisi var mı acaba?

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Murat
Ben hub olmadan kontrol ediyordum hepsini. Fanların pwm kablolarını birbirine bağlayıp argb kablolarını birbirine bağlayıp anakarta takıyordum direkt.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Çağdaş Alkan
Elimde corsair 3000D ile gelen ar120 RGB 3 adet fana ek olarak üç adette thermalright TL-C12C-S ARGB fan var.
Anakartım ise rog b650A Gaming wifi
Bunların fan hızlarını ve renklerini kontrol edebileceğim fp bir hub önerisi var mı acaba?
Renkler uygulama üzerinden kontrol edilmiyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Renkler için böyle bir şey işini görür , hızları için ne yapılır bilmiyorum, benimde merak ettiğim bir konu

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Murat
Pwm kablolarını birleştir sys_fan portuna tak. Argb kablolarını birleştir yine argb portuna tak. Pwm i biostan argb yi aura sync den kontrol edersin olur biter

ozkets

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pwm kablolarını birleştir sys_fan portuna tak. Argb kablolarını birleştir yine argb portuna tak. Pwm i biostan argb yi aura sync den kontrol edersin olur biter
Bunun için hangi kabloları alacaz? Maliyeti ne olacak?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Buğra
Zaten fanın kendi kabloları papatya dizilim yapmana imkan sağlıyor anakarta tek fan kablosu ve rgb kablosunu takıyorsun

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Murat
kablo almana gerek yok zaten fanların bir dişi bir erkek argb ve pwm kablosu oluyor hepsini birbirine bağla sonuncu kalan dişiyi anakarta bağla

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Enes Altunışık
kablo almana gerek yok zaten fanların bir dişi bir erkek argb ve pwm kablosu oluyor hepsini birbirine bağla sonuncu kalan dişiyi anakarta bağla
Ben de fanları kontrol etmek istiyorum ancak cahil olduğum bir konu. Dediğin gibi bağladığımda nasıl kontrol edebilirim? Asrock B550mhdv kullanıyorum anakart olarak.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Murat
Ben de fanları kontrol etmek istiyorum ancak cahil olduğum bir konu. Dediğin gibi bağladığımda nasıl kontrol edebilirim? Asrock B550mhdv kullanıyorum anakart olarak.
Anakartında argb portu yok. Mecbur argb kontrolcü alman lazım. Anakartınla sadece fan hızlarını kontrol edebilirsin.

ozkets

80+ Bronze
ar120 argb değil rgb bu yüzden birleştirme yapamıyorum tek bağlantıdan hem hız hem renk alıyor. diğerini zaten şu an sadece stok olarak kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben hub olmadan kontrol ediyordum hepsini. Fanların pwm kablolarını birbirine bağlayıp argb kablolarını birbirine bağlayıp anakarta takıyordum direkt.
@Alyx

Top Bottom