Arama sonuçları: *

1. Balık Semo

Bu değerler normalmi?

İşlemciye thermalright peerless assassin 120 se ve mx4 taktım yine 10 derece düştü kaç dereceye kadar normal olur sıcaklıklar?
  2. Balık Semo

Dolandırıldım MSI Mag coreliquid 240R V2

çok geçmiş olsun hocam
  3. Balık Semo

Thermalright 120 Se Argb 7500F Alınır mi?

fiyat ne hocam anakartınız uyumluysa güzel bir soğutucu bende 7500f için aldım
  4. Balık Semo

İ5 stok fan ne kadar eder

stok fan çok para etmez
  5. Balık Semo

thermalright tf7 mi mx4 mi kullanmam gerek?

Hava soğutucunun kutusunda thermalright tf7 çıktı bende mx4 var hangisi daha iyi olur işlemcim 7500f?
  6. Balık Semo

Egzoz fanı ile duvar mesafesi ne kadar olmalı?

Egzoz fanı ile duvar arasında ne kadar mesafe olmalı mid tower kasalar geniş olduğu için benim masada çok yer kapladı ön taraf açık ama arka tarafta az yer var max 16cm var arka kısımda hava akışı için bir sorun olurmu ? Kasa modeli fsp 595al internete çok az bilgi olan bir kasa modeli.
  7. Balık Semo

Yardım Bu sıcaklıklar normalmi?

sıvı soğutucuya bütçe çıkmadı thermalright peerless assassin aldım
  8. Balık Semo

7500f
  9. Balık Semo

İşelemci için fan istedim şimdilik stok fanla kullanıyorum yılbaşı diye salı günü geliyor böyle devam etsem bir zararı olurmu?
  10. Balık Semo

Asus Prime B650M-a Wifi 2 ile Thermalright Peerless Assassin 120 se uyumlumudur?

Am5 lga1700 destekler yazıyor ama bilemedim çok bilgim yok özellikleri hakkında bilgisi olan varsa uyumlu diye bilgi verirse çok memnun kalırım alıp pişman olmayalım.
  11. Balık Semo

Ryzen 5 7500F Soğutucu Önerisi

@Amanita önerinin hangi kısmında hata yapmışım hocam 1703714215 konularda güvenilir diyorlar hocam benimde deneyimim yok bu firmayla almaya düşünüyorum bende belki ilginizi çeker diye önerdim siz iyice araştırıp içiniz rahat alın
  12. Balık Semo

Ryzen 5 7500F Soğutucu Önerisi

https://www.qp.com.tr/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-islemci-hava-sogutucu Fan Boyutları: 120 x 120 x 25 mm
  13. Balık Semo

sıvı soğutmanın dezavantajları nedir?

çok sağolun hocam
  14. Balık Semo

anakarta çok ağırlık binermi
  15. Balık Semo

Thermalright Peerless Assassin 120 SE almayı düşünüyorum ama baya büyük
  16. Balık Semo

anakarta binen ağırlık zarar verirmi hocam
  17. Balık Semo

Sinerjide Deepcool ls5520 se için indirim varmış sıvı soğutmanın dezavantajları nedir hava soğutmalar daha uygun görünüyor.
  18. Balık Semo

Sıvı soğutmamı hava soğutmamı?

kasa 360mm destekliyor ama bilemedim bir süre daha idare edebilirim ama fiyatlarda artıyor sıvı soğutma yerine kaliteli bir hava soğutma almak daha mantıklı sanırım alacağım sıvı soğutma o kadar iyi olmuyor
  19. Balık Semo

başka model öneriniz varmı
  20. Balık Semo

gaming gen tr'de indirimler vardı sanırım
Top Bottom