Replik öylehaha qp daha ucuzdu onu attım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kız değil galiba hocam
Replik öylehaha qp daha ucuzdu onu attım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kız değil galiba hocam
Thermalright Peerless Assassin 120 Se Argb İşlemci Hava Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Peerless Assassin 120 Se Argb İşlemci Hava Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
bu ürün çok iyi kule tipinde 100tl de kupon var7500f için kule tipi yeterli uzun vadede işlemci değişirsem diye sıvı düşünüyorum hazır indirim varken bütçeme uygun bir şey alıp yüksek dereceden kaçmak istiyorum.
hehehe şimdi oldu tamam asdasfasfgasReplik öyle
gaming gen tr'de indirimler vardı sanırımThermalright Peerless Assassin 120 Se Argb İşlemci Hava Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Peerless Assassin 120 Se Argb İşlemci Hava Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
n11 de daha ucuz peerless assassingaming gen tr'de indirimler vardı sanırım
başka model öneriniz varmın11 de daha ucuz peerless assassin
İleriye dönük olsun sıvı alayım dersen buna bak7500f için kule tipi yeterli uzun vadede işlemci değişirsem diye sıvı düşünüyorum hazır indirim varken bütçeme uygun bir şey alıp yüksek dereceden kaçmak istiyorum.
kule tipinde 7500f için bu olur başka önermembaşka model öneriniz varmı
Kız degilim sivi sogutma belirli bir süre sonrasında içindeki sıvı ısındığı için işlemcide ısınıyor onu belirtmek istedim sadece sıvı soğutma algısı için oyun için bende sıvı soğutma alirdim ama render için kule fam şart benceBu kızcağızın ne dediğini 10 kere okudum anlamadım
bu fiyatları görünce içime sinmedi kule tipi güzel bir hava soğutma işimi görür stok fan yetmiyor