Arama sonuçları: *

1. Clyde

Deep cool LT720 soğutucu bağlantımda bir sıkıntı var mı?

Suçu tamamen soğutmaya atmamak gerek. BIOS güncellemesi yaptınız mı? Yaptıysanız hangi sürüme güncellediniz. İşlemcinin silikon kalitesi kötü olabilir, BIOS bozuk olabilir ve yaz ayındayız benim işlemcim CS oynarken 75 80 dereceleri görüyor.
  2. Clyde

Çözüldü✓ ARCTIC Liquid Freezer II mi Deepcool LT720 mi

LS serisi ile LT serisi aynı halbuki :kekw:. Sadece tasarımı farklı bir de RGB mevzusu.
  3. Clyde

Çözüldü✓ ARCTIC Liquid Freezer II mi Deepcool LT720 mi

Aralarında ufak tefek farklar var. Ama genel olarak VRM soğutmasına önem verilmiş gibi. LT720 ile R9 7950X kullanıyorum. 3D Render işlerinde tüm gün çalışıyor ufak tefek PBO ayaları ile tam performansta 85 derecede çalışıyor. Ben kendi kasamda da R9 7900 ile O.C şekilde kullanıyorum yaz sıcağı...
  4. Clyde

işlemci çok ısınıyor

İşlemcinin ısınması normal. 120MM Sıvı Soğutmanın kendine yararı yok ki işlemciye yararı olsun. Undervolt atarsanız düşürürsünüz sıcaklığı.
  5. Clyde

Sistem Yükseltmesi Hakkında

MSI B650 Edge Wi-Fi aldık sana..
  6. Clyde

3.5k sıvı soğutucu önerisi

Ben de çok merak ettim bu ürünü de kağıt üstü verileri çok iyi duruyor. O sızdırma mevzusunu tam bilmiyordum teşekkürler bilgi için.
  7. Clyde

3.5k sıvı soğutucu önerisi

Bu soğutmalarda su sızdırma sorunu gördüm bir kaç tane. Ben de öneriyordum ama çekiniyorum artık. Facebook gruplarında görmüştüm.
  8. Clyde

Deepcool LS720 SE performans eksikliği

Oraya bir tost yapılsa sıcaklığa etkisi daha iyi olur aslında. Benim de bir kasam var abime topladığım onda da önde 240MM mevcut tost şeklinde oldukça serin çalışıyor. 1714080215 Uzatmanın lüzumu yok. Beğenmediysen bakmazsın olur biter.
  9. Clyde

Peki oyunlarda veya normal kullanımda ne durumda sıcaklıklar? Stres testi aslında çok takılacak bir şey değil bence şundan dolayı diyorum atıyorum 2 tane soğutma var ikisi de aynı derecede tutuyor ama işlemcinin verdiği performans farklı çıkıyor. 1714079644 Bu arada şunu fark ettim siz sıvı...
  10. Clyde

Benim 82 derece aldığım işlemcide Undervolt var ama. Şu anda 92 dereceleri görüyor. Normal stok hali ile yaptığım zaman 95 98 görüyor. Tam olarak kasanızı inceleyemediğim için bir şey diyemiyorum maalesef. Başka bir soğutucu ile ya da başka bir kasada deneme şansınız var mı?
  11. Clyde

Siz ne yaptınız iadeye verdim diyordunuz en son? Aklınızda ne var ne alacaksınız?
  12. Clyde

Hayır oyunlar için bu dediğim. Stres testinde kendi yaptığım ayarlar ile 160W tüketim ile 82 derecelerde geziniyor normalde. Ufak format işlerim oldu şu an anlamadığım şekilde 70 75 derecelerde geziyor neden böyle olduğu hakkında en ufak bilgim yok onu çözmeye çalışıyorum :kekw:
  13. Clyde

Pump Fan girişi yok mu anakartta?
  14. Clyde

Yani görünürde evet bir sorun yok gibi duruyor. Pompa arızası falan olabilir mi diye düşünüyorum ama bilemedim. Elleyip kurcalayamadığım için tam bir şey diyemiyorum. Pompa ve fanların devri kaç olarak gözüküyor?
  15. Clyde

Bu modellerde jelatin olmuyor genelde direkt plastik kapak takılmış macunu sürülmüş şekilde geliyor.
  16. Clyde

Fotoğraf atabilir misin bir? Benim LT720 R9 7900'ü 65 derecelerde tutuyor 170W O.C'lu şekilde garip bir durum var o işte.
  17. Clyde

Deepcol Lt 720 amd ryzen 7 7800x3d sogutur mu

Bir sorun olduğu zaman DeepCool bakıyor ama yurtdışına göndermeniz gerekiyor. https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-ls720s-zero-dark-360-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-50268
  18. Clyde

Deepcol Lt 720 amd ryzen 7 7800x3d sogutur mu

Vallahi gözle görmeden bir şey diyemem. Performans olarak çok güzel model. Sonuçta babamın malı değil. İnternete bakındım şöyle bir pek bir şey bulamadım. Kullanıcıların kendi hatası da olabilir üretim kaynaklı da bilemiyorum kronik olsaydı Reddit'e düşerdi diye düşünüyorum.
Top Bottom