Pump Fan girişi yok mu anakartta?pompayı 3000 devir çalıştırdım, üste taktım az önce, fanları iki yönlü taktım sorun aynı arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pompa cpu fan’a takılı.
Hayır hocam.Pump Fan girişi yok mu anakartta?
LS720 normal şartlarda o işlemciyi oyunda 50-55 derece boşta 35-40 derece yük altında ise 70 derecede sabitler montajı alttaki gibi yapıp radyatör ve fanları kasa içine alın ayrıca ısıları daha da aşağı çekmek için mx4 yada mx6 tarzı akışkanlığı ve iletkenliği iyi bir macun kullanmalısınızBaşka arkadaşlarla 5 saattir kontrol ediyoruz pompayı 50 kere taktık çıkardık hocam. Macun ürünün macunu üstünde geliyor ben sürmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hocam dışarda veya içerde ne gibi fark olur ? Sırf dışarda olmasından dolayı mı 81 derece?LS720 normal şartlarda o işlemciyi oyunda 50-55 derece boşta 35-40 derece yük altında ise 70 derecede sabitler montajı alttaki gibi yapıp radyatör ve fanları kasa içine alın ayrıca ısıları daha da aşağı çekmek için mx4 yada mx6 tarzı akışkanlığı ve iletkenliği iyi bir macun kullanmalısınız
Alıntıyı görüntüle
İade talebi oluşturdum hocam ben bu ürünün böyle rezil olacağını sanmıyorum çok yüksek ihtimalle değiniz gibi.Pompayla ilgili bir durum var gibi gözüküyor zamanında msı sıvı soğutmam işlemciyi 85 dereceleri gördürüyordu meğer pompa arızalıymış değiştirdik 65 üstünü görmedi.
Stres testin de miydi hocam bu değer?Fotoğraf atabilir misin bir? Benim LT720 R9 7900'ü 65 derecelerde tutuyor 170W O.C'lu şekilde garip bir durum var o işte.
Hayır oyunlar için bu dediğim. Stres testinde kendi yaptığım ayarlar ile 160W tüketim ile 82 derecelerde geziniyor normalde. Ufak format işlerim oldu şu an anlamadığım şekilde 70 75 derecelerde geziyor neden böyle olduğu hakkında en ufak bilgim yok onu çözmeye çalışıyorumStres testin de miydi hocam bu değer?
Hocam çözersen sana zahmet beni de aydınlat.Hayır oyunlar için bu dediğim. Stres testinde kendi yaptığım ayarlar ile 160W tüketim ile 82 derecelerde geziniyor normalde. Ufak format işlerim oldu şu an anlamadığım şekilde 70 75 derecelerde geziyor neden böyle olduğu hakkında en ufak bilgim yok onu çözmeye çalışıyorum
Siz ne yaptınız iadeye verdim diyordunuz en son? Aklınızda ne var ne alacaksınız?Hocam çözersen sana zahmet beni de aydınlat.
Bugün beni aradı aldığım site göndermeyin dedi olumsuz olur dedi, garantiye gönderin onlar karar versin dedi ben de kararsız kaldım, biliyorsunuz ürünü perişan edip gönderiyorlar. Kafam çok allak bullak ne yapacağım bilmiyorum.Siz ne yaptınız iadeye verdim diyordunuz en son? Aklınızda ne var ne alacaksınız?