Neler Yeni

Deepcool LS720 SE performans eksikliği

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,642
İsim
Hacı
Pompa ve fanlarını hangi çıkışlara taktınız?

Can55

80+
pompayı 3000 devir çalıştırdım, üste taktım az önce, fanları iki yönlü taktım sorun aynı arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pompa cpu fan’a takılı.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
pompayı 3000 devir çalıştırdım, üste taktım az önce, fanları iki yönlü taktım sorun aynı arkadaşlar.

Pompa cpu fan’a takılı.
Pump Fan girişi yok mu anakartta?

REL4X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yiğit Acar
Pompayla ilgili bir durum var gibi gözüküyor zamanında msı sıvı soğutmam işlemciyi 85 dereceleri gördürüyordu meğer pompa arızalıymış değiştirdik 65 üstünü görmedi.

ThE LoSt

80+ Gold
Başka arkadaşlarla 5 saattir kontrol ediyoruz pompayı 50 kere taktık çıkardık hocam. Macun ürünün macunu üstünde geliyor ben sürmedim.

Alıntıyı görüntüle
LS720 normal şartlarda o işlemciyi oyunda 50-55 derece boşta 35-40 derece yük altında ise 70 derecede sabitler montajı alttaki gibi yapıp radyatör ve fanları kasa içine alın ayrıca ısıları daha da aşağı çekmek için mx4 yada mx6 tarzı akışkanlığı ve iletkenliği iyi bir macun kullanmalısınız
1713976284588.png

Can55

80+
LS720 normal şartlarda o işlemciyi oyunda 50-55 derece boşta 35-40 derece yük altında ise 70 derecede sabitler montajı alttaki gibi yapıp radyatör ve fanları kasa içine alın ayrıca ısıları daha da aşağı çekmek için mx4 yada mx6 tarzı akışkanlığı ve iletkenliği iyi bir macun kullanmalısınız
Alıntıyı görüntüle
Hocam dışarda veya içerde ne gibi fark olur ? Sırf dışarda olmasından dolayı mı 81 derece?

Pompayla ilgili bir durum var gibi gözüküyor zamanında msı sıvı soğutmam işlemciyi 85 dereceleri gördürüyordu meğer pompa arızalıymış değiştirdik 65 üstünü görmedi.
İade talebi oluşturdum hocam ben bu ürünün böyle rezil olacağını sanmıyorum çok yüksek ihtimalle değiniz gibi.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Stres testin de miydi hocam bu değer?
Hayır oyunlar için bu dediğim. Stres testinde kendi yaptığım ayarlar ile 160W tüketim ile 82 derecelerde geziniyor normalde. Ufak format işlerim oldu şu an anlamadığım şekilde 70 75 derecelerde geziyor neden böyle olduğu hakkında en ufak bilgim yok onu çözmeye çalışıyorum :kekw:

Can55

80+
Hayır oyunlar için bu dediğim. Stres testinde kendi yaptığım ayarlar ile 160W tüketim ile 82 derecelerde geziniyor normalde. Ufak format işlerim oldu şu an anlamadığım şekilde 70 75 derecelerde geziyor neden böyle olduğu hakkında en ufak bilgim yok onu çözmeye çalışıyorum :kekw:
Hocam çözersen sana zahmet beni de aydınlat.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler

Can55

80+
Siz ne yaptınız iadeye verdim diyordunuz en son? Aklınızda ne var ne alacaksınız?
Bugün beni aradı aldığım site göndermeyin dedi olumsuz olur dedi, garantiye gönderin onlar karar versin dedi ben de kararsız kaldım, biliyorsunuz ürünü perişan edip gönderiyorlar. Kafam çok allak bullak ne yapacağım bilmiyorum.

Devir daim sorunsuz gözüküyor, radyatör ısınıyor çalıştığı belli 3000 seviyesine çıkıyor, pompa tam da oturuyor ama 120w prime95 81 derece oluyor. Siz de 7900 82 oluyor diyince tam aklım karıştı.

Son düzenleme:
Top Bottom