Neler Yeni

Deepcool LS720 SE performans eksikliği

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Bugün beni aradı aldığım site göndermeyin dedi olumsuz olur dedi, garantiye gönderin onlar karar versin dedi ben de kararsız kaldım, biliyorsunuz ürünü perişan edip gönderiyorlar. Kafam çok allak bullak ne yapacağım bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Devir daim sorunsuz gözüküyor, radyatör ısınıyor çalıştığı belli 3000 seviyesine çıkıyor, pompa tam da oturuyor ama 120w prime95 81 derece oluyor. Siz de 7900 82 oluyor diyince tam aklım karıştı.
Benim 82 derece aldığım işlemcide Undervolt var ama. Şu anda 92 dereceleri görüyor. Normal stok hali ile yaptığım zaman 95 98 görüyor. Tam olarak kasanızı inceleyemediğim için bir şey diyemiyorum maalesef. Başka bir soğutucu ile ya da başka bir kasada deneme şansınız var mı?

Can55

80+
Benim 82 derece aldığım işlemcide Undervolt var ama. Şu anda 92 dereceleri görüyor. Normal stok hali ile yaptığım zaman 95 98 görüyor. Tam olarak kasanızı inceleyemediğim için bir şey diyemiyorum maalesef. Başka bir soğutucu ile ya da başka bir kasada deneme şansınız var mı?
Id cooling 224xt 83 derece oluyor

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
1714079334496.png

ConquerorXIV

80+ Gold

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bağlantı hatası kaynaklı böyle bir sorun oluyor aynı soğutucu ile çok yüksek işlemcileri kullandım zamanında hiçbir sorun yaşamadım sıvı soğutmalarda doğru bağlantı şekli çok önemli ve kasa pek iyi toplanmamis

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Id cooling 224xt 83 derece oluyor
Peki oyunlarda veya normal kullanımda ne durumda sıcaklıklar? Stres testi aslında çok takılacak bir şey değil bence şundan dolayı diyorum atıyorum 2 tane soğutma var ikisi de aynı derecede tutuyor ama işlemcinin verdiği performans farklı çıkıyor.

Bu arada şunu fark ettim siz sıvı soğutmanın radyatörüne sadece kasanın fanlarını mı taktınız? Neden diğer fanları da takıp tost yapmadınız o kasanın fanları radyatörü soğutmaya yetmez ki RPM olarak düşük kalır yeni fark ediyorum.

ConquerorXIV

80+ Gold
Bağlantı hatası kaynaklı böyle bir sorun oluyor aynı soğutucu ile çok yüksek işlemcileri kullandım zamanında hiçbir sorun yaşamadım sıvı soğutmalarda doğru bağlantı şekli çok önemli ve kasa pek iyi toplanmamis
bir kere sıvı soğutucuyu öne takıp soğutucu kendi rezil etmiş konu başlığını performans eksikliği yazıyor koptum ya..

Can55

80+
Hocam kasa değişecek ekran kartı çok ısındığı için yukarı ve arka fanları içeri atacak şekilde taktım bu şekilde 80 derece olan kart 60 70 derece oluyor. Radyatöre takılmayın yukarı taktığım süre içinde de sonuç değişmedi. Kasa rampage sapace düşündüğünü gibi olmuyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
bir kere sıvı soğutucuyu öne takıp soğutucu kendi rezil etmiş konu başlığını performans eksikliği yazıyor koptum ya..
Öne de bağlanabilir ama pek tavsiye edilen bir şekil değil bu kasayı değiştirmesi gerekiyor arkadaşın üste 360mm destekli kasa lazım önce

Can55

80+
Sen bi iki dolaş sonra yatağına gir yat.

Bu arada şunu fark ettim siz sıvı soğutmanın radyatörüne sadece kasanın fanlarını mı taktınız? Neden diğer fanları da takıp tost yapmadınız o kasanın fanları radyatörü soğutmaya yetmez ki RPM olarak düşük kalır yeni fark ediyorum.
Kendi fanı

ConquerorXIV

80+ Gold

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Sen bi iki dolaş sonra yatağına gir yat.

Kendi fanı
Oraya bir tost yapılsa sıcaklığa etkisi daha iyi olur aslında. Benim de bir kasam var abime topladığım onda da önde 240MM mevcut tost şeklinde oldukça serin çalışıyor.

bu işlerden hiç anlamadığın attığın fotoğrafta belli yazık etmişsin donanıma hahah yazık...
Uzatmanın lüzumu yok. Beğenmediysen bakmazsın olur biter.

Can55

80+
bu işlerden hiç anlamadığın attığın fotoğrafta belli yazık etmişsin donanıma hahah yazık...
Öyle mi 😂😂 şimdi kaybol

Oraya bir tost yapılsa sıcaklığa etkisi daha iyi olur aslında. Benim de bir kasam var abime topladığım onda da önde 240MM mevcut tost şeklinde oldukça serin çalışıyor.

Uzatmanın lüzumu yok. Beğenmediysen bakmazsın olur biter.
Tamamdır hocam o şekil de denerim. Sağ olun yardımcı olmaya çalıştınız. Selametle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,643
Üyeler
164,537
Son üye
theGomis
Top Bottom