Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

Bilgisayarın içine koyulan LED ekran

genellikle yurt dışından dolar ile alınıyor açıklamaya linkleri bırakmış ingilizcen varsa izle 1707934458 rasperyy pi ekranlarmış hocam pc için özel değil aslında her yerde kullanılabilir
  2. Elmeryy

Bu 3 soğutucudan hangisi daha iyi?

arctic fanları daha kalitelidir bildiğim kadarıyla aradaki fiyat farkı sorun çıkarmıyorsa ben arctic tercih ederdim
  3. Elmeryy

Ryzen 5 3600 stok fanını değiştirmek istiyorum

geçen aynı işlemciye id cooling se 214xt aldım gayet memnunum 15 20 derece farketti
  4. Elmeryy

İşlemcim 80-82 derecelerde geziyor

r5 3600 var hocam id cooling se 214xt aldım geçen memnunum valoda 60larda geziyor boşta 40 eskiden boşta 60 gören bir işlemciydi :D
  5. Elmeryy

ACİL ID Cooling 214 xt içinedn çıkan gri kutu macun mu?

hocam soğutucuyu taktım macunda da bir sıkıntı olmadı ince düşünceniz için tekrardan teşekkür ederim iyi günler diliyorum :)
  6. Elmeryy

ne cahilliği hocam estağfurullah çok teşekkür ederim düşünceniz için
  7. Elmeryy

Yardım ACİL İŞLEMCİ SOĞUTUCUM ÇIKMIYOR GAMEPOWER AİRBENDER

beyler bi kelepçe koymuşlar yemin ederim çıkmıyor ya vida yerine tornavida da girmedi var mı bunun bi tuto videosu falan lütfen
  8. Elmeryy

sıkıntı yok hocam çok ince düşünmüşsünüz teşekkür ederim ama ben kurursa yine dönerim 😅😅😅
  9. Elmeryy

buzdolabaına attım montaja başilıyorum şimdiş sıkıntı olur mu 1701878421 şimdi başşlayacağım sıkıntı olur mu
  10. Elmeryy

teşekkürler yhocam kurlum için güzel türkçe bir video var mı bildiğiniz 1701878358 valla açtım bile mecbur yapacaz :D buzdolabına mı atayıım bunu
  11. Elmeryy

macunmuş bu kurur mu 1 2 saate hemen takayım mı
  12. Elmeryy

hocam kıvamı macun gibi emin olmak için soruyoryum macunum yok çünki
  13. Elmeryy

hemen 1 dk 1701878020 1701878050 bir de amd kurulum için düzgün türkçe bir video var mı işlemcim r5 3600
  14. Elmeryy

soru başlıkta içinden minik gri bir plastik ıslak mendil paketi gibi gri bir şey çıktı bunu mu kullanmam gerekiyor bu termal macun mu
  15. Elmeryy

bu fan alınır mı? kasama sığar mı?

https://www.trendyol.com/id-cooling/se-214-xt-rgb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-random-spectrum-lighting-p-339583351?boutiqueId=61&merchantId=673140 sonunda bunu almaya karar verdim çoğu kişi tavsiye etti işlemcim r5 3600 işlemcime uyuyor mu ? ayrıca kasama sığacak mı ramlere çarpacak mı vs...
  16. Elmeryy

Çözüldü✓ Önemli 1 tane sıvı sogutma sipariş verdim 6 tane geldi

KJHSDYUIOSAGDFYASUOFGSAYUFSDUFI 1700747292 boş ver bir şey yapma birazda onlar uğraşsın hep müşteri uğraşıyor
  17. Elmeryy

ucuz sıvı soğutma almak mantıklı mı

hocam onun ışıklarının sabit durmasına ayar oluyorum :D www.amazon.com.tr/ID-COOLING-Se-214-xt-Argb-120mm-Işlemci-Soğutucu/dp/B09FDWPCWZ?tag=operagx-def-sp-cos-v1-row-20ag 400 bu nasıldır
  18. Elmeryy

sağolun hocam önereceğiniz kule tipi var mıdır 1000 1500 bandında
  19. Elmeryy

beyler soru başlıkta çok heves ediyorum bi sıvı soğutma almaya şu tarz ucuz sıvı soğutmalar mantıklı mı yoksa boş iş mi https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-gamepower-skadi-120-argb-cpu-sivi-sogutma-120mm-fiyati,1058752010.html...
  20. Elmeryy

1000TL Ryzen 5 3600 Soğutucu Tavsiyesi

bunu zaten söylemişlerde hocam konuda
Top Bottom