termal macun yeniledini kasayı temizledin mi ?işlemci boşta 70 derece görüyor 1000tl yi fazla geçmeyecek led değil RGB fan önerilerinizi bekliyorum
montajı da kolay olursa iyi olur çok anlamıyorum çünki
aldığımdan beri tozunu almak dışında bir şey yapmadım hiç açılmadı parça sökülmeditermal macun yeniledini kasayı temizledin mi ?
Kardeşim pc çalıştığına dua et aylık bakım diye bir şey duymadın mı işlemci macunu değişmesi lazım fanlarının temizlenmesi lazımaldığımdan beri tozunu almak dışında bir şey yapmadım hiç açılmadı parça sökülmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
beyler trendyol kuponuyla alacağım alt limit 1000tl yani 999 olmaz ona göre önerebilir misiniz yazmayı unutmuşum pardon
hocam fan zaten bi egzoz bi işlemci fanı var işlemci fanını çıkartmadan aralarını vs temizliyorum egzoz fanını da öyle ama beceremem diye korktuğumdan macun değiştirmedim hiç her ay mı değişecek bu macun yaKardeşim pc çalıştığına dua et aylık bakım diye bir şey duymadın mı işlemci macunu değişmesi lazım fanlarının temizlenmesi lazım
En az 6 ayda birhocam fan zaten bi egzoz bi işlemci fanı var işlemci fanını çıkartmadan aralarını vs temizliyorum egzoz fanını da öyle ama beceremem diye korktuğumdan macun değiştirmedim hiç her ay mı değişecek bu macun ya
işlemci boşta 70 derece görüyor 1000tl yi fazla geçmeyecek led değil RGB fan önerilerinizi bekliyorum
montajı da kolay olursa iyi olur çok anlamıyorum çünki
bunu zaten söylemişlerde hocam konudaID-Cooling SE-214-XT ARGB Beyaz İşlemci Soğutucu
ID-Cooling SE-214-XT ARGB Beyaz İşlemci Soğutucu Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com