Snowmanin uygun bi fanını atabilir misin ?Snowman modeller yeterli olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mouse için tamir çok sağlam gelmiyor bana satabilirsen sat satamazsan Mouse konularından yeni Mouse al
Ryzen 5 3600 stok fanla overcloklu şekilde oyunlarda 65-70 derece alıyorum, boşta 45-53 derece filan, undervolt yapmadan önce 80-90 derecelere bile çıkıyordu, kule tipi soğutucu almadan önce undervolt yapmanı öneririm belki masraf yapmana bile gerek kalmaz.Snowmanin uygun bi fanını atabilir misin ?
Mouse için de bozuk haliyle satabilir miyim ki alan olur mu
Bi aralar ID Cooling SE-224XT öneriliyodu hâlâ alınırlığı var mı ?
Deepcool ag400-ak400 bütçene uygun olanı alabilirsinDA-G3 çıktığından beri stok fanıyla kullanıyorum ve ısınma sorunları oluyord. Aldığımdan beri termal macununu da değiştirmedim, cpu fan + termal macun değiştirmem gerekiyor 1000tl bütçem var cpu fan önerilerinizi bekliyorum. Ha bir de elimde yanlış tahmin etmiyorsam kablo temassızlığı olan bir glorious model O var sizce bu mouseu 400 500 liraya tamir mi ettirmeliyim yoksa yeni mouse mu almalıyım üstüne 500 daha verip yeni mouse mu almalıyım düşüncelerinizi bekliyorum
Undervolt yapabilecek kadar bilgi sahibi değilim yanlış bir şey yapıp geri alınamaz bi sıkıntı yaratmak istemiyorumRyzen 5 3600 stok fanla overcloklu şekilde oyunlarda 65-70 derece alıyorum, boşta 45-53 derece filan, undervolt yapmadan önce 80-90 derecelere bile çıkıyordu, kule tipi soğutucu almadan önce undervolt yapmanı öneririm belki masraf yapmana bile gerek kalmaz.
Sıkıntı yaşamazsın merak etme, yanlış bir şey yaptığında, bios pilin çıkartıyorsun, bios sıfırlanıyor, tekrar girip deniyorsun, videolardan izle dikkatli olursan zaten tekte yaparsın, ryzen master uygulamasını indirip undervoltun dereceyi ne kadar düşürdüğünü test edebilirsin, pc yeniden başlatınca ayarlar kayboluyor.Undervolt yapabilecek kadar bilgi sahibi değilim yanlış bir şey yapıp geri alınamaz bi sıkıntı yaratmak istemiyorum
Assassin 120 veya SE al Abdullah abi video yapmıştı snowmanle ilgiliSnowmanin uygun bi fanını atabilir misin ?
Mouse için de bozuk haliyle satabilir miyim ki alan olur mu
Bi aralar ID Cooling SE-224XT öneriliyodu hâlâ alınırlığı var mı ?