Neler Yeni

Oyun oynarken bilgisayarım kendini kapatıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Yavaş
Termal macun sipariş edeceğim şimdi. Tekrar ondan sonra bilgi geçeceğim. Katılıyorum taşmış olabilir fakat macunum olmadığı için karışmak istememiştim. Sipariş edip tekrar bakacağım teşekkür ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

TermalGrizzly aeronaut termal macun buldum dolabın içinde bir sürümlük daha kalmış. Akşam tekrar sürüp test edeceğim tekrardan.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
@AkifM2009 Hocam undervolt denemedim fakat FPS sabitleyip oyunun grafiklerini bi tık düşürünce sorun ortadan kalktı gibi duruyor. Bir süre böyle kullanıp 1-2 haftaya farklı bir PSU deneyip tekrar test edeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun ortadan kalkmamış size yazdıktan 15 saniye sonra tekrar kapandı..
undervolt yapsaniz buyuk ihtimalle cozulur cunki gpu daha az enerji kullandigi icin psuya dusen yuk azalacak tabi fps den azcik kayip verirsiniz ama deger yani

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Burak Çetin
Arkadaş sadece macun yeniledikten sonra bu problemi yaşamaya başlamış PSU diyenler neye göre dedi anlamadım. Öncelikle termal macunu bol sürdüysen taşmış olabilir , vidalarını çok sıktıysan bu soket ve anakart için iyi bir şey değil. Hafif gevşetmeni öneririm çok sıktıysan.
Ek olarak bu süre zarfında herhangi bir bios ayarı işlemci-ram oynadın mı ?
İşlemci pinlerine ve sokete gelmediği sürece termal macun taşsa bile iletken olmadığı için sorun teşkil etmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,429
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom