Arama sonuçları: *

1. Giatros

Termal macun önerisi

MX4 alın orijinal olsun.
  2. Giatros

Yardım Kasa tavanına 2 fan takma

Dene gör yani bir şey diyemeyiz kankacım.
  3. Giatros

Asus Tuf Gaming A15 Gaming Notebook İçin Termal Macun Önerisi

MX4 ama teknobiyotiktekini al diğerleri fake.
  4. Giatros

İşlemcim için fan önerisi

Attığımı alan bir kişinin yorumu: Ryzen 5 3600 işlemcimi 3 gün stok soğutucu ile kullandıktan sonra arkadaş tavsiyesi üzerine aldığım üründür. 86 dereceler max 68 derecelere bıraktı kendini. 68 derecede sabit kalmıyor anlık çıkıyor ve düşüyor. O da işlemciden kaynaklı. İçinden kurulumuna yardım...
  5. Giatros

https://www.hepsiburada.com/arctic-freezer-34-esports-intel-amd-uyumlu-bionix-p-fanli-4x-isi-borulu-pwm-fanli-islemci-sogutucu-ar-acfre00056a-p-HBV00000KLN2T?magaza=Teknobiyotik
  6. Giatros

https://www.amazon.com.tr/Arctic-ACFRE00060A-Freezer-eSports-So%C4%9Futucu-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B07MC8CRVZ/ref=asc_df_B07MC8CRVZ/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510320489215&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=18085746123147019202&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=10127...
  7. Giatros

Ucuza leptop soğutucu

sj?
  8. Giatros

Ucuza leptop soğutucu

https://www.hepsiburada.com/tx-red-alert-6-fanli-oyuncu-notebook-sogutucu-txacnbred-p-HBV000001R06P
  9. Giatros

Ucuza leptop soğutucu

Macunludur herhalde :D
  10. Giatros

Bu pc ye overclok olur mu

ekran kartına yapsak overclok?
  11. Giatros

12. Giatros

Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri bu MSI AFTERBURNER'dan overclock yapsam olur mu ne kadar yapabilirim bilir kişi yardım edebilir mi?
  13. Giatros

Öneri İslemci Fanı öneri

Evet 2 Side kötü ucuz mallar yani daha iyi birşeyler al
  14. Giatros

Öneri İslemci Fanı öneri

Fiyatları çok güven vermiyor kule tipi uygunsa anakartıma öyle al benimki uygun değildi ben akasa aldım attığın 2. Ürün çöp olur. Kule tipi alıcaksan silverstone vs. Birseyler al normal Alican diyorsan vidayı boşver plastikli olsun takarken dikkat etmen yeterli.
  15. Giatros

Öneri İslemci Fanı öneri

Aynı durum benim başıma da geldi Akasa K32 almanı öneririm.
  16. Giatros

Yardım Intel Stock Soğutucunun Ayağını Kırdım

Başka cevap verecek yokmu arkadaşalar
  17. Giatros

Elimde termal macun yok, soğutucunun yanında gelir diye düşünüyorum
  18. Giatros

Şimdi beni bilgisayarıma görüntü gelmiyordu çalışıyordu ama gelmiyordu termal macunu eskiydi çıkardım temizledim termal macununu yanlarına taşmış falan düzeldi çalıştı bilgisayar ama termal macunu yok ve stok soğutucuyuda 1 ayağı tutuyordu yani. Üzerinde ne termal macun nede adam gibi soğutan...
  19. Giatros

Yani google falan açıyorum bakmak için.
Top Bottom