Neler Yeni

Asus Tuf Gaming A15 Gaming Notebook İçin Termal Macun Önerisi

kotorelli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
kotorelli
Merhabalar arkadaşlar. Bilindiği üzere ısınma sorunu olan bir cihazım var. 1 yıl oldu satın alalı. Cihazımın macununu yenilemek istiyorum. Thermal Grizzly kryonaut, hydronaut ve mastergel maker bu üç macun arasında kaldım. Lütfen tecrübeli ve bilgili arkadaşlar yazsın rica ediyorum çünkü konu biraz karıştırdı kafamı. Birisi diyor kryonaut laptoplara uygun değil biri diyor şunu alma biri diyor bunu al. Lütfen hocam en iyisi TG olarak kağıt üstünde ancak onun da hangi modelini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

BeKo'O

80+ Silver
Bana soracak olursanız Teknobiyotikten Arctic mx-4 al geç

BeKo'O

80+ Silver
Hocam alıp geçeyim de daha kaliteli ürünler mevcut maalesef al geç demekle olmuyor.....
Hocam arctic zaten en kaliteli termal macunlardan biri, liste yapsan ilk 3'e girer. Ayrıca ısınma sorunun varsa laptopta sadece macunla geçeceğini zannetmiyorum. 90 derece ise en fazla 80'e iner ne kadar kaliteli olduğu farketmez, macunu alın altına da TX Laptop soğutucu alın bütçenize göre rahatınıza bakın. Ayrıca servise götürüp ısınma sorunu var derseniz bakımını ve macun değişimini yaparlar garanti çerçevesi içinde. Eğer laptop monte-demonte yapmasını İYİ biliyorsanız siz açıp temizleyin bir güzel (ama hatanıza bağlı sorun çıkarsa garanti kapsamına girmez), macunu da yenileyin.

doqer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ahmet Döğer
bilgisayarcıya götür bence hem çok para ödemesin

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
MX4 ama teknobiyotiktekini al diğerleri fake.

kotorelli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
kotorelli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam arctic zaten en kaliteli termal macunlardan biri, liste yapsan ilk 3'e girer. Ayrıca ısınma sorunun varsa laptopta sadece macunla geçeceğini zannetmiyorum. 90 derece ise en fazla 80'e iner ne kadar kaliteli olduğu farketmez, macunu alın altına da TX Laptop soğutucu alın bütçenize göre rahatınıza bakın. Ayrıca servise götürüp ısınma sorunu var derseniz bakımını ve macun değişimini yaparlar garanti çerçevesi içinde. Eğer laptop monte-demonte yapmasını İYİ biliyorsanız siz açıp temizleyin bir güzel (ama hatanıza bağlı sorun çıkarsa garanti kapsamına girmez), macunu da yenileyin.
Bir kere şunu bi unutun hocam. Servis hiçbir halt yapmıyor o işi bi geçin önce. 2 kere gönderdim yapmadılar bi daha da göndermem Asus markasının berbat bir servisi var lütfen... İkincisi 90 dereceden 80 dereceye düşmesi en fazla diye belirtmişsiniz ama zaten çok fazla bişey laptop için :). Laptop soğutucular da işe yaramıyor bu cihazda. Şu an belli yani bişeyleri bilmeden tamamen sallayarak konuşuyorsunuz. Konunun başında belirtmişim işi bilen arkadaşlardan yardım istediğimi ama neyse.....

BeKo'O

80+ Silver
Bir kere şunu bi unutun hocam. Servis hiçbir halt yapmıyor o işi bi geçin önce. 2 kere gönderdim yapmadılar bi daha da göndermem Asus markasının berbat bir servisi var lütfen... İkincisi 90 dereceden 80 dereceye düşmesi en fazla diye belirtmişsiniz ama zaten çok fazla bişey laptop için :). Laptop soğutucular da işe yaramıyor bu cihazda. Şu an belli yani bişeyleri bilmeden tamamen sallayarak konuşuyorsunuz. Konunun başında belirtmişim işi bilen arkadaşlardan yardım istediğimi ama neyse.....
Senin yazdığına göre hiçbirşey hiçbir işe yaramıyor hocam bence sen sallayarak konuşma, madem boşa konuştuk sana 90 derece laptopunla iyi eğlenceler diliyorum.

Mirzalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Alp Aydın
İlgilendiği Kategoriler
Araba, Teknoloji cihazları
Termali değiştirerek biryere varamassın Asus larda kronik sorun bu hem insanlar sana yardımcı olmak için birşeyler önermekte bu şeyi yapıp yapman sana kalmış bir şey böyle cevap vermen üzücü biraz.

Top Bottom