GAMİNG LAPTOP İÇİN TERMAL MACUN ÖNERİSİ

az sürdüm ama zaten neredeyse kağıttan inceydi
O kadar da değil kağıt kalınlığında olsa kafi.Elinizi fan çıkışına tutun,tam yükte,iyi sıcak hava eliyorsa macun görevini görüyordur.Bakır işlemciye tam temas ediyordur. Ilık hava geliyorsa macunu yenileyin,biraz daha kalın sürün.

O kadar da değil kağıt kalınlığında olsa kafi.Elinizi fan çıkışına tutun,tam yükte,iyi sıcak hava eliyorsa macun görevini görüyordur.Bakır işlemciye tam temas ediyordur. Ilık hava geliyorsa macunu yenileyin,biraz daha kalın sürün.
Sürdüğüm ilk 2-3 gün sıkıntı olmuyor 75 derece civarlarında geziniyor ama 2-3 gün sonra 90 a çıkıyor

Zaten macunun görevi aradaki boşluğu kapatmak. Eğer tama vakumlamdiysa bı soğutucuyu açıp baksın iki tarafada tam geçti ise ne kadar ince o kadar iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim bildiğim böyle

Zaten macunun görevi aradaki boşluğu kapatmak. Eğer tama vakumlamdiysa bı soğutucuyu açıp baksın iki tarafada tam geçti ise ne kadar ince o kadar iyi.

Benim bildiğim böyle
macunun sürülüş şeklinde sorun olduğunu düşünmüyorum öyle olsa sürdüğüm günde perfonması kötü olur

Bakır blok ile işlemci ne kadar fazla temas ederse o kada riyi. Kısacası iki tarafada geçti ise ne kadar ince o kadar iyi

yoğunlukları aynı olduğu için(2,6) benzer bir etki yapmaz mı ama

macun dağılmış gibi görünüyor açtığımda. 2-3 günde bu kadar hızlı olur mu?
foto atar mısın

Geri