Hocam mx-6 daha yoğun oluyor. Laptoplar için daha iyi diye biliyorum.Mx-4 te pump aut sanırım bu sorunun adı
Aynısı yapar mı
Hocam mx-6 daha yoğun oluyor. Laptoplar için daha iyi diye biliyorum.Mx-4 te pump aut sanırım bu sorunun adı
Aynısı yapar mı
monster teknik servis mx-4 kullanıyormuş hangisi daha sıkıntısızHocam mx-6 daha yoğun oluyor. Laptoplar için daha iyi diye biliyorum.
O kadar da değil kağıt kalınlığında olsa kafi.Elinizi fan çıkışına tutun,tam yükte,iyi sıcak hava eliyorsa macun görevini görüyordur.Bakır işlemciye tam temas ediyordur. Ilık hava geliyorsa macunu yenileyin,biraz daha kalın sürün.az sürdüm ama zaten neredeyse kağıttan inceydi
Sürdüğüm ilk 2-3 gün sıkıntı olmuyor 75 derece civarlarında geziniyor ama 2-3 gün sonra 90 a çıkıyorO kadar da değil kağıt kalınlığında olsa kafi.Elinizi fan çıkışına tutun,tam yükte,iyi sıcak hava eliyorsa macun görevini görüyordur.Bakır işlemciye tam temas ediyordur. Ilık hava geliyorsa macunu yenileyin,biraz daha kalın sürün.
Zaten macunun görevi aradaki boşluğu kapatmak. Eğer tama vakumlamdiysa bı soğutucuyu açıp baksın iki tarafada tam geçti ise ne kadar ince o kadar iyi.O kadar da değil kağıt kalınlığında olsa kafi.Elinizi fan çıkışına tutun,tam yükte,iyi sıcak hava eliyorsa macun görevini görüyordur.Bakır işlemciye tam temas ediyordur. Ilık hava geliyorsa macunu yenileyin,biraz daha kalın sürün.
Hocam macun orjinal mi, içinden orjinalliğini kontrol emeniz için kod çıkıyor, çıktı mı?Sürdüğüm ilk 2-3 gün sıkıntı olmuyor 75 derece civarlarında geziniyor ama 2-3 gün sonra 90 a çıkıyor
macunun sürülüş şeklinde sorun olduğunu düşünmüyorum öyle olsa sürdüğüm günde perfonması kötü olurZaten macunun görevi aradaki boşluğu kapatmak. Eğer tama vakumlamdiysa bı soğutucuyu açıp baksın iki tarafada tam geçti ise ne kadar ince o kadar iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim bildiğim böyle
orjinal siteye yönlendiren kağıt çıkıyor oradan baktımHocam macun orjinal mi, içinden orjinalliğini kontrol emeniz için kod çıkıyor, çıktı mı?
foto atar mısınyoğunlukları aynı olduğu için(2,6) benzer bir etki yapmaz mı ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
macun dağılmış gibi görünüyor açtığımda. 2-3 günde bu kadar hızlı olur mu?
Macunun mufoto atar mısın
sürdüğünde foto çekseydin keşke ya da açıp baktığında kuruluğunuMacunun mu
foto atar mısın
Macun kuru değil ama hafif yanlara doğru çıkmış durumda oluyor. Macunu tekrar düzgünce yayıp kapatınca aynı macunu bile yanlardan alıp üzerine sürsem düzeliyor ama 2 gün sonra yine aynısı oluyorsürdüğünde foto çekseydin keşke ya da açıp baktığında kuruluğunu