Şimdi beni bilgisayarıma görüntü gelmiyordu çalışıyordu ama gelmiyordu termal macunu eskiydi çıkardım temizledim termal macununu yanlarına taşmış falan düzeldi çalıştı bilgisayar ama termal macunu yok ve stok soğutucuyuda 1 ayağı tutuyordu yani. Üzerinde ne termal macun nede adam gibi soğutan bir şey yok şuanda. Ve az önce bir şey yaptım görüntü yine gelmiyor Çözerim belki.Termal macunu silip yenisini sürdün mü ? Eğer sürdüysen soğutmuyor demektir. Başka bir tane almak zorunda 100 TL'ye alacağın soğutur mu onu bilmiyorum biraz bütçe biriktir öyle al.
1 bacak sağlam diğer 3 ü kırk anlamıyorum yani sağlam olmayan plastik birşeyden niye yaparlarki?Çapraz ayaklarının sağlam olması yeterli aynı durumu bende yaşamıştım. Kapanması termal macundan kaynaklı yeni bir macun sürmen yeterli ısınmadan dolayı bilgisayar kapanıyor. İntel stok soğutucusunu değiştirmesi lazım. Herkesin başına bu durum geliyor. 1 bacak sağlamsa diğerlerine odaklan sabit tutabileceğin bir şey olmalı.
Yani 100 tl yide geçebilirde 150 den yukarı olmazsa daha iyi olurbütçe sıkıntın varsa 2. el sitelerinden 100 tl ye iyi bir soğutucu bulursun
Pin olayından anlamıyorum reis bilgilendirirmisin nereden bakacağımaMerhaba , Birkaç Soğutucu Önerim Olacak..;
Kaç Pin Olduğunu Bakarsın Artık Seninki İle Uyumlu Mu Diye...
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Termal macun olmadan bu kadar ısınması çok doğal termal macun sürün. Ondan sonra deneyin bi.Şimdi beni bilgisayarıma görüntü gelmiyordu çalışıyordu ama gelmiyordu termal macunu eskiydi çıkardım temizledim termal macununu yanlarına taşmış falan düzeldi çalıştı bilgisayar ama termal macunu yok ve stok soğutucuyuda 1 ayağı tutuyordu yani. Üzerinde ne termal macun nede adam gibi soğutan bir şey yok şuanda. Ve az önce bir şey yaptım görüntü yine gelmiyor Çözerim belki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 bacak sağlam diğer 3 ü kırk anlamıyorum yani sağlam olmayan plastik birşeyden niye yaparlarki?
Yani 100 tl yide geçebilirde 150 den yukarı olmazsa daha iyi olur
Pin olayından anlamıyorum reis bilgilendirirmisin nereden bakacağıma
Elimde termal macun yok, soğutucunun yanında gelir diye düşünüyorumTermal macun olmadan bu kadar ısınması çok doğal termal macun sürün. Ondan sonra deneyin bi.
Nasıl Bir Cevap Bekliyorsun Acaba..?Başka cevap verecek yokmu arkadaşalar
ÖneriNasıl Bir Cevap Bekliyorsun Acaba..?
Herkes Önerisini Vermiş Ya..;Öneri