Bende öyle düşündümde konuyla alakasız olarak MSI ASUS'tan daha iyiyse niye rog pfp'si var3-4 derece kadar fark olur.
Takabilcegimi düşünmediğim için ya bir bilgisayarciya yada vatana yaptıracağım için bilmiyorumDene gör yani bir şey diyemeyiz kankacım.
Hoşuna gitmiştir kardeşBende öyle düşündümde konuyla alakasız olarak MSI ASUS'tan daha iyiyse niye rog pfp'si var
osırfnhgsdlkıug fan takmak için bilgisayarcıyammı gideceksin şakamı buTakabilcegimi düşünmediğim için ya bir bilgisayarciya yada vatana yaptıracağım için bilmiyorum
Random atilcak bişi görmüyorum belki ben yaparım araştırmadım daha takma olayını zor değilse ben takarımosırfnhgsdlkıug fan takmak için bilgisayarcıyammı gideceksin şakamı bu
Birde hem termal macun ve temizlik için de götürüyorum onları hallederken o da olsun diyerektenosırfnhgsdlkıug fan takmak için bilgisayarcıyammı gideceksin şakamı bu
sadece 4 vida sıkıp 1 kablo takıyorsunRandom atilcak bişi görmüyorum belki ben yaparım araştırmadım daha takma olayını zor değilse ben takarım
Bilmiyor olabilir bu forum yardım etmek için de var.sadece 4 vida sıkıp 1 kablo takıyorsun
hocam masa üstü pcn varsa zaten zevkli kısmı parça söküp temizleyip geri tekmakRandom atilcak bişi görmüyorum belki ben yaparım araştırmadım daha takma olayını zor değilse ben takarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde hem termal macun ve temizlik için de götürüyorum onları hallederken o da olsun diyerekten
Yanlışlıkla zarar verirse garanti kapsamında olmuyor diye biliyorum.hocam masa üstü pcn varsa zaten zevkli kısmı parça söküp temizleyip geri tekmak