Arama sonuçları: *

1. Hard Kapitalizim

Yardım Sıvı soğutma tavsiye

Hava soğutma al sıvı soğutma ısı konusunda iyi değil bu da kanıt
  2. Hard Kapitalizim

4 tane Yüksek CFM değerine sahip kasa fanı arıyorum

Merhabalar kasa fanı arıyorum rica etsem yardımcı olur musunuz yüksek CFM,120 mm değerine sahip bir fan arıyorum teşekkür ederim 😁 bütçe toplam 1500 TL . Son olarak kontrolcü de bulabilir misiniz teşekkür ederim
  3. Hard Kapitalizim

5600 stock soğutucu ile undervolt değerlerim gelin birlikte inceleyelim

Halletim hocam bu hafta teşekkür ederim yardımlarınız için ilk adımı sizler ile attım 💯💯💯
  4. Hard Kapitalizim

5600 stock soğutucu ile undervolt değerlerim gelin birlikte inceleyelim

Arkadaşlar selam 1 hafta boyunca overclok nedir undrvolt nedir diye araştırdım durdum sonunda bu işi öğrendim ve işe koyulma vakti dedim başladım MSI b450 vdh pro anakartım ile en sabit voltajı bulmaya öncelik ile GHz hızımı 4450 GHz seviyesine sabitledim ve deneme yanılma yoluyla 30 deneme...
  5. Hard Kapitalizim

Çözüldü✓ 5600 overclok ederken r23 testinde aniden kapanıyor

Heeee şimdi anladım eyvallah hocam sağolun bu işlemci ile 4.9 çıkarmayı deneyeceğim iyi bir sıvı soğutucu alayım bakalım ne olacak sonuç
  6. Hard Kapitalizim

Hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz 1696499734 Sıvı soğutucu olarak hangisi iyi olur sizce
  7. Hard Kapitalizim

Hocam sebebini az önce gördüm işlemciyi stock soğutucu ile 4.6 GHz seviyesine çıkardığım zaman 30 saniye sonra rip oluyor reset bir tane sıvı soğutucu alacağım bakalım kaçı göreceğiz
  8. Hard Kapitalizim

Peki 4.4 GHz seviyesinde ben sadece voltajı düşürüyorum GHz e elemiyorum ki hani 4.4 GHz seviyesinden 4.3 GHz' seviyesine düşürsem anlıyacagım da performans kaybını ama ben sadece voltajı düşürüyorum
  9. Hard Kapitalizim

Size bir sorum daha var ben 4.4 GHz değerinde 1,125 volt ile stabil çalışıyor daha da düşürmeye başladığım zaman bu sefer r23 testinde skor kaybediyorum sebebi nedir 1696499017
  10. Hard Kapitalizim

Hocam soğutucu Almasına alıyım tamam da ama ben sensorden izlediğim zaman 71 derece falan oluyor acaba sensöre ısı gelmeden önce direkt kendini korumaya mı alıyor ki dediğiniz olabilir ayrıca hocam şu değerde sabit çalıştırabildim 1696498663 Az önce deneyimledim dediğiniz doğru çıktı özür...
  11. Hard Kapitalizim

Stock hocam 1696498276 Ama 71 derecede çalışıyor ve aniden kapanıyor 1696498304 Ben orda 90 dereceyi görsem eyvalah diyecem soğutucu yetmiyor ama çözemedim
  12. Hard Kapitalizim

Merhabalar 5600 islemcimi 4.6 GHz hızına çıkartmaya çalışıyorum ama sürekli kapanıyor r23 testinde voltaj 1.35 olmasına rağmen yinede kapanıyor çözemedim anakart üzerinden bir şey beni mi kısıtlıyor acaba anakartım MSI b450 vdh pro
  13. Hard Kapitalizim

Yardım Arkadaşlar 5600 işlemcimin undrvolt ayarı konusunda yardıma ihtiyacım var

Dün kendisi ile iletişime geçtim saat geçe 12 ye kadar konuştuk geç olduğu için bunları soramadım lakin kafama oturmayan bazı yerlerini bilen başka arkadaşlardan da duymak istedim
  14. Hard Kapitalizim

Yardım Arkadaşlar 5600 işlemcimin undrvolt ayarı konusunda yardıma ihtiyacım var

Arkadaşlar Max cpu boost clock override ayarına 200 MHz verdiğim zaman bilgisayar açılmıyor sebebi nedir sizce? ayrıca öğrenmeye çalışıyorum overclok işini bilenler aydınlatabilir mi en iyi çekirdek 0 olan ikinci en iyi çekirdek 4 numara şimdi iyi olanlar neden düşük bırakıyoruz da kötü olan...
  15. Hard Kapitalizim

Msi b450 vdh pro anakart ile undrvolt nasıl yapılır?

Aynı ayarları yapsam sorun olur mu hocam
  16. Hard Kapitalizim

Türkçe yokmu hocam ya tüh
  17. Hard Kapitalizim

Merhabalar nasıl yapacağım görselde belirttiğim yerleri arkadaşlar
  18. Hard Kapitalizim

Arkadaşlar OC ile ilgili başlık uzun olur diye yazmadım

Arkadaşlar şimdi ben OC yaptığım zaman sürekli aynı değerde kalmasını istemiyorum boşta bile 4.9 GHz ayarında kalmasın sadece o duruma göre ayarlanabilir olsun istiyorum veya sadece oyunlarda 4.9 sabit kalsın onu nasıl yapabilirim bilen varmı teşekkür ederim
  19. Hard Kapitalizim

MSI B450M PRO-VDH MAX anakart ile OC olur mu

Ben sensörün var olup olmadığını kontrol etmek için dedim 😁😀 1695920099 Hocam indirdim adamsınız bilmiyordum böyle bir uygulama olduğunu peki şimdi o anakart bölümünde OC yaptiktan sonra hangi yere bakacağım ısındı mı diye resimde işaretleyip gönderebilir misiniz bana 1695920268 Birde OC...
Top Bottom