Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Yardım Kule tipi ekran kartina degiyor

Hocam o nasıl bir anakart az daha küçükük olsa kule tipi soğutma la aynı boyutta olacak😂
  2. KaptanMC

Hangi sıvı soğutma, arctic mi msi mı?

Ben Hava soğutmamı kullan diye kafasına silah mı dayadım reis??? Sakinleş biraz sadece espiri yaptım sen niye her şeyi ciddiye alıyorsun? Ayrıca her gülme ifadesi alay geçmek anlamına mı geliyor? Gerginsiz biraz belli🤣
  3. KaptanMC

Hangi sıvı soğutma, arctic mi msi mı?

What??? Ryzen 5 5600 için Sıvı soğutma'mı kullanıyorsun? Hemde 240mmm😂 O işlemci üfürsen bile 65 geçmz😂😂😂
  4. KaptanMC

Termal macun aldım bu fiyata iyi

K k orda 8gr diye bir seçenek var onu al arada sadece 29TL var Not: 8gr seçince trendyolun sitesindeki teknobiyotigin fiyatını gösteriyor 279TK onu alma fiyat kısmına bak teknobiyotiğin kendi sitesini gösteriyor 269TL
  5. KaptanMC

Yardım Ryzen 5 7600 Boşta 80-90 derece❗️

Hocam sizde o zaman güncellemeden önceki eski sürümü kurun -dedigim gibi sistem İşlemcinin sıcaklığını algılamıyor veya iletmiyor bu yüzden sıvı soğutucu düşük derecelerde çalışıyor hayır anlamadığim bir anakart'da System 1 yazan kısımda ne ısınabilecek ne olabilir ki orda ısı değeri gösteriyor...
  6. KaptanMC

Yardım Ryzen 5 7600 Boşta 80-90 derece❗️

Hocam bence Sıvı soğutma bir sebepten ötürü Algılamıyor PC'nin açıldığını veya Yanlış sıcaklık değerleri alıyor buda ya hiç yada yavaş düşük derecelerde fan çevirmesine sebep oluyor sonra işlemcide sıcaklayınca önlem ićin kapatıp açınca bı sefer sıvı soğutmanız algılıyor Tahmini çözümler ⬇️...
  7. KaptanMC

Çözüldü✓ Bu fanları taksam soğutmaya destek mi olur köstek mi ?

Eğer üsteki fanlar dışarı veriyorsa evet içeri doğru versen daha iyi olur ama üstteki fanlar içeri veriyorsa o zaman tam tersi dışarı olmalı
  8. KaptanMC

O zaman olabilir ben kapalı sandım
  9. KaptanMC

Knk Zaten O kısımda Nasıl Egzoz Fanı Yapabilirsin??? -Yani ben mi bir şeyi Atlıyorum? Çünkü Egzoz fanı Havayı Nereye Tahliye edicek?? Çünkü arkası Kapalı??? -Şahsen emin olmamakla birlikte o kısıma hava üfleyen Fan takmak Sağlıklı olmaya bilir emin değilim ama içerideki hava zaten sıcak...
  10. KaptanMC

Bu soğutucular arasından derece farklı ne kadar olur

Knk yanlış anlamada 3060Tİ li sistemde napcan o fiyattaki soğutmaları🤔 bekle 5000 serisi alınca alırsın Sıvı soğutmayı diyecemde diyemiyorum Ülkenin Halide belli her gün zam geliyor sende haklısın dediğim gibi 4-4.5K olanı al geç (alıcaksan)
  11. KaptanMC

Bu soğutucular arasından derece farklı ne kadar olur

Knk Senin Tercihin ama bence O kadar Fiyat Sıvı Soğutmaya verilmez Yani kasa 100K üstüyse RTX 4090Tİ'lı falan ise belki verilir onun dışında biraz fazla gereksiz gibi bence 1'ci attığın gayet yeterli olur beyaz olsun diye 7.5K verme bence. Siyahı arkadaşın attığı iventus sitesinde 4.5K Almadan...
  12. KaptanMC

Çözüldü✓ arkadaşlar bu fiyat normalmi

Knk Ciddi Söylüyorum Kazıklı Voyvoda Bile halkına Bu kadar Büyük Bir Kazık Çakmadı. Tüm Forum Olarak Geçmiş olsun dileklerimizi İletiyoruz. -Verdiğiniz Sıvı Soğutucu 5.500 Minimum Fiyatı -Aldığınız hava soğutma Modeli fark etmeksizin az önce baktın O markanın en pahalı Hava Soğutması Maximum...
  13. KaptanMC

Çözüldü✓ arkadaşlar bu fiyat normalmi

Sıvı soğutucu verip Kule Tipi almak mı? Lütfen üzerine para aldık deyin bu kadar kazık yememiş sinizdir umarım tamam hava soğutucular da iyi kaliteli var ama Sıvı soğutucu fiyatları ile hava soğutucu fiyatları arasında uçurum var. -Kasayı Toplamak O kadar zor değil bence internetten 2 video...
  14. KaptanMC

Hava Soğutma Önerisi

Bende Ryzen 7 3800X Var AMD Wraith Prism Kullanıyorum ve Çok Memnunum günde 8-12 Saat falan kullanıyorum pc'yi 2-3 YIldır Macununu bile değiştirmedim Max 72 Dereceyi Gördüm Oda Son 3-5 aydır Macun Yenilicem bu aralar Yenilediğim zaman 65 Geçmiyeceğine adım gibi eminim ama tabi kasa ve ortamında...
  15. KaptanMC

Amd wraith prism kule tipi soğutma kadar iş görür mü?

Sa Knk ben Ryzen7 3800X kullanıyorum 2-3 Yıldır Amd Wraith Prism Kullanıyorum termal macnu değiştirmedim bile + Gizli turbo modu var Onu hiç açmadım + Odanın en köşesinde masanın altında duruyo Hava zar zor ulaşıyo oraya + Günde Genelde 5-8 Saat kullanıyorum hafta sonu 12 saat falan kullanıyorum...
  16. KaptanMC

Ryzen 7 7700 için kule tipi soğutucu önerisi

Yani ben AMD Prism Çok memnunum Yani 12 saat Aralıksız Kullandıktan sonra hayla 55-60 dereceyi Geçmiyorsa Benimki gibi al bi şey diyemem yani Not: Masanın altında ve nerdeyse havanın hiç gelmwediği bi açıda Buna rağmen 55-60 dereceyi görüyo ve Soğutucunun içindeki gizli RPM Artıran OC Tuşunu...
  17. KaptanMC

Ryzen 7 7700 için kule tipi soğutucu önerisi

Ben Ryzen 7 3800X Kullanıyorum ve Amd Prism Soğutucu Kullanıyorum Mesela bugün saat 10-11 falan pc'yi açtım Saat şuan 20:46 yani 9-10 saat Oldu ve sıcaklık 60-65 Arası Ve masanın altında nerdeyse hiç hafa gitmiyecek kadar köşede olduğunuda düşünürsek bence Sıvı Soğutmadan daha iyi ama bu senin...
  18. KaptanMC

Sistemim için soğutma tavsiyesi

Ben Ryzen 7 3800x İşlemci Kullanıorum Attığım Hava Soğutmayı Kullanıyorum Mesela bugün saat 10-11'den beri pc açık kullanıyorum Şuan saat 7 Nerden baksan 8-9 Sattir kullanıyorum ve Şuan 55-60 Derece Arası yani kasamda ucuz kalitesiz mesh bi kasa ve odanın en dibinde masanın akltında yani hava...
Top Bottom