Neler Yeni

Sistemim için soğutma tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Koray
Yani ikisi de çok rahatlıkla işlemcini soğutur fark olarak LE500 modeli sadece mavi led ışıkla yanıyor diye biliyorum

O işlemciye sıvı soğutma overkill olur. Ag400, 214xt,224xt çok rahat soğutur 60-65 derecede çaylarsın.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için. Doğrudur hocam, kule tipide çok rahat yeterli diyorlar ama birazda görüntüsü hoşuma gittiği için muhtemelen sıvı soğutma tercih edeceğim. Arkadaşların attığı iki modelden birini alacağım, çok teşekkür ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Koray

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Tavsiyesi olan var mı?
Ben Ryzen 7 3800x İşlemci Kullanıorum Attığım Hava Soğutmayı Kullanıyorum Mesela bugün saat 10-11'den beri pc açık kullanıyorum Şuan saat 7 Nerden baksan 8-9 Sattir kullanıyorum ve Şuan 55-60 Derece Arası yani kasamda ucuz kalitesiz mesh bi kasa ve odanın en dibinde masanın akltında yani hava zor geliyo buraya buna rağmen 55-60 derece Kesinlikle tavsiye ederim yani hiç sıvı soğutma kullanmadım ama sıvı soğutma hakkında okuduğum forum konularına bakarsam bana göre sıvı soğutmadan daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Ryzen 7 3800x İşlemci Kullanıorum Attığım Hava Soğutmayı Kullanıyorum Mesela bugün saat 10-11'den beri pc açık kullanıyorum Şuan saat 7 Nerden baksan 8-9 Sattir kullanıyorum ve Şuan 55-60 Derece Arası yani kasamda ucuz kalitesiz mesh bi kasa ve odanın en dibinde masanın akltında yani hava zor geliyo buraya buna rağmen 55-60 derece Kesinlikle tavsiye ederim yani hiç sıvı soğutma kullanmadım ama sıvı soğutma hakkında okuduğum forum konularına bakarsam bana göre sıvı soğutmadan daha iyi
Link atmayı unutmuşum

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Koray
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ama yorumda bahsettiğim ürünü aldım. Kule tipininde yeterli olacağını biliyorum hocam, birazda konuda bahsettiğim gibi görünüşünü beğendiğim için sıvı soğutma aldım daha pahalıda olsa.

Top Bottom