Artık bi kampanya kovalayıp ucuza ag400 veya se224xt 214xt falan almaya çalışıcam. T6 ultra çok zor takılıyor daha önce bir kere montajını yaptım ecel terleri döktüm resmenT6 ultra alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi hazır sistem bi ssd bi se214xt aldım hiçbir sorun yaşamadım ama sistem kargota geç çıkıuo parçakar hemen çıkıyo gençerden ürün alabilirsiniz
güldüm vallaha gerçekten öyle ama çok büyük bir kuvvet istiyorArtık bi kampanya kovalayıp ucuza ag400 veya se224xt 214xt falan almaya çalışıcam. T6 ultra çok zor takılıyor daha önce bir kere montajını yaptım ecel terleri döktüm resmen
Yakın zamanda işlemci için bir soğutucu almayı düşünüyorum ama kule tipi soğutuculara 1000-1500 lira vermek pek içimden gelmiyor. 600-700 liraya sıfır wraith prism satılıyor onlardan alsam hava soğutma kadar iş görür mü? İşlemci r5 5600
900 liraya geliyor kargoyla birlikte. Daha ucuz yollu bir şey arıyorum ben. Mümkünse 600 lira civarı bir şey istiyorum. Sıvı soğutma kadar başarılı bir performans beklemiyorum yükte 60-65 derecelerde çalışırsa benim için okeydirDeepCool GAMMAXX AG400 120mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool GAMMAXX AG400 120mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bunu takmayı da hiç sevmiyorum ama yapacak bir şey yok herkes kule tipi öneriyor mademSnowman T6 Ultra CPU Soğutucu Rainbow İşlemci Fanı Fiyatları ve Özellikleri
Snowman T6 Ultra CPU Soğutucu Rainbow İşlemci Fanı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
nays kullanıyorsan 500 civarına düşebilir
Bunu takmayı da hiç sevmiyorum ama yapacak bir şey yok herkes kule tipi öneriyor madem
T6 ultra ile aynı fiyat ve bunda 4 bakır boru var. Öbüründe 6 bakır boru var onu alırım daha iyiDark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com
büçte çıkmıyosa bu da alınabilir
ag400 veya 214xt den sonra t6 en mantıklısı da zaten montajını dert eden sensin malesefT6 ultra ile aynı fiyat ve bunda 4 bakır boru var. Öbüründe 6 bakır boru var onu alırım daha iyi
Sa Knk ben Ryzen7 3800X kullanıyorum 2-3 Yıldır Amd Wraith Prism Kullanıyorum termal macnu değiştirmedim bile + Gizli turbo modu var Onu hiç açmadım + Odanın en köşesinde masanın altında duruyo Hava zar zor ulaşıyo oraya + Günde Genelde 5-8 Saat kullanıyorum hafta sonu 12 saat falan kullanıyorum Ama buna rağmen boşta 35-40 derece yük altında 55-65 Derecede Çalışıyo Bu zamana Kadar Max 74 Dereceyi görrdüm Kim ne derse desin bence En iyi hava soğutma prism daha iyisini tanımam yok kule tipiymiş falan bana göre boşYakın zamanda işlemci için bir soğutucu almayı düşünüyorum ama kule tipi soğutuculara 1000-1500 lira vermek pek içimden gelmiyor. 600-700 liraya sıfır wraith prism satılıyor onlardan alsam hava soğutma kadar iş görür mü? İşlemci r5 5600