Arama sonuçları: *

1. Leonidax

100tlye işlemci macunu önerebilir misiniz

paketli gösterdi zaten üstünde artics mx4 yazıyordu adam 200tl dedi değişime artics kullanıyormuş en azından 160a alalım biz kendimiz sürelim :D tek sürümlüğe 200tl nedir yaw
  2. Leonidax

bizim aşşadaki bilgisayarcıda 160tl bitane daha gösterdi orta segment diyede markasını anlamadım adam articsi bir övmeye başladı ötekini unuttu resmen oda 60tlydi https://www.trendyol.com/hadron/hdx6508-termal-macun-buyuk-gri-30-gr-1-8w-p-194092011?boutiqueId=61&merchantId=333550 rengi bunun...
  3. Leonidax

onuda atayım bi babama hocam internette 130tl gitsin çarşıdan baksın 200tl dicekler :D
  4. Leonidax

hocam bende sizinle kesinlikle aynı fikirdeyim fakat aileme bende anlatamıyorum gitsinler baksınlar çarşıdan şimdi gidip saçma bir şey alırlar her şey daha kötü olur diye korkuyorum bilgisayarcı yapsın uğraşmayayım dedim 200tl fiyat veriyor adamda onu yapacağıma gider kendim alırım dedim şimdide...
  5. Leonidax

başka bir tane daha önerebilir misiniz şimdi babam gidip çarşıdan bakıcakta internetten almayı sevmiyor son çare alalım diyor
  6. Leonidax

merhabalar bi bakım yapıcaz ama macun önerisi lazımda önerebilir misiniz ?
  7. Leonidax

Çözüldü✓ ets 2 ana menüdeyken yüksek fan hızı

elektrik sesi gibi cızzzz sesi geliyor kulaklık takınca rahatsız etmiyor ama yoksa baya rahatsız edici olabilir
  8. Leonidax

Çözüldü✓ ets 2 ana menüdeyken yüksek fan hızı

fps sınırı yoksa ana menüde çok fazla fps veriyor o yüzden sıkıntı yaratıyor o yüzden benim kartta coil whine var çok fena ses çıkartıyordu o yüzden fpsyi 60a sabitledim (freesync açtım yani)
  9. Leonidax

Çözüldü✓ İ3 10105F Sıcaklık Değerleri 80 Dereceyi Görüyor

işlemci güç yönetiminden işlemci maximum gücü yüzde 99a çekebilirsin istersen ben yaptım daha oyunlarda denemedim 40dklık bi işim vardı o aradada işlemciyi aşırı kullanıyordum 90dereceyi felan buluyor (i5 9400f stock soğutucu) işlemci güç yönetimini 99a çekince 68derecede hallettim işimi(99a...
  10. Leonidax

ets2de v-sync çalışmaması yüzünden aşırı ısınma

merhaba ets2 oynuyordum kasaya elimi atınca aşırı ısındığını farkettim msi afterburnerı açtığımdada bu değerleri gördüm oyunda vsync açık ama oyun bunu görmüyor gibi nvidia denetim masasındanda oyuna özel ayarladan 60fpsye çektim yinede tam güç kullanıyor arkadaki uygulamaları kapatayım azıcık...
  11. Leonidax

bilgisayarım witcher 2de çok ısınıyor

yok 60hz dikeyeşzamanlama diye bişey buldum şimdi oldu vsyncmış teşekkür ederim düzeldi şuanda
  12. Leonidax

nerden yapabilirim bunu sağolsun grafik ayarları gözükmüyor oyun içinde bende onu düşündümde bulamadım nerden sabitleyeceğimi
  13. Leonidax

merhaba bugün witcher 2 gireyim dedim ilk oyunum yeni aldım beğenirsem 3cüyüde alıcam fakat çok ısındığını düşünüyorum 2013 oyununa göre nasıl azaltabilirim sağolsun ekran kartı markam msi ventus baya ısınıyorda oyun low qualityde ilk girişte low quality yazıyordu oyun içi foto çekemedim ondan...
  14. Leonidax

bilgisayarı açık bıraksam nolur

selamlar babam firefoxtan oyun oynuyor ve bi adam oyunu dondurdu ben bilgisayarımın fanlarını kapatıcam sabaha kadar öyle çalışıcak çünkü ışık çok rahatsız ediyor sizce bı ısı sıkıntısı olurmu ? imzamda sistemim mevcut
  15. Leonidax

Ryzen 7 3800x Soğutucu Tavsiyesi

corsair a500 alabilirsin
Top Bottom