başka bir tane daha önerebilir misiniz şimdi babam gidip çarşıdan bakıcakta internetten almayı sevmiyor son çare alalım diyorCooler Master HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cooler Master Coolermaster Htk-002 Yüksek Perforsmanlı Termal Macun. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mx4başka bir tane daha önerebilir misiniz şimdi babam gidip çarşıdan bakıcakta internetten almayı sevmiyor son çare alalım diyor
çarşıdan bu tarz bulunamayabilir. İnternet daha güvenli inanın banabaşka bir tane daha önerebilir misiniz şimdi babam gidip çarşıdan bakıcakta internetten almayı sevmiyor son çare alalım diyor
hocam bende sizinle kesinlikle aynı fikirdeyim fakat aileme bende anlatamıyorum gitsinler baksınlar çarşıdan şimdi gidip saçma bir şey alırlar her şey daha kötü olur diye korkuyorum bilgisayarcı yapsın uğraşmayayım dedim 200tl fiyat veriyor adamda onu yapacağıma gider kendim alırım dedim şimdide bizimkiler internetten almayalım diyor çarşıdan bi baksın en azından çeşit elimde çok olsunçarşıdan bu tarz bulunamayabilir. İnternet daha güvenli inanın bana
bir de oylama ve yorum miktarını göz önüne alın. Ek olarak demek isterim ki TÜM BİLGİSAYAR PARÇALARIMI İNTERNET ÜZERİNDEN TOPLADIM VE KULLANIYORUM. BUNA GEÇEN GÜN ALDIĞIM TERMAL MACUN DA DAHİL
Alıntıyı görüntüle
o yüzden bizzat parayı senin alman daha doğru olur. Hiç mümkün değilse çarşıya çık MX4 markasını bulmaya çalış. Bir de bana şehir ve konum verebilirsen ona göre bakayım.hocam bende sizinle kesinlikle aynı fikirdeyim fakat aileme bende anlatamıyorum gitsinler baksınlar çarşıdan şimdi gidip saçma bir şey alırlar her şey daha kötü olur diye korkuyorum bilgisayarcı yapsın uğraşmayayım dedim 200tl fiyat veriyor adamda onu yapacağıma gider kendim alırım dedim şimdide bizimkiler internetten almayalım diyor çarşıdan bi baksın en azından çeşit elimde çok olsun
bizim aşşadaki bilgisayarcıda 160tl bitane daha gösterdi orta segment diyede markasını anlamadım adam articsi bir övmeye başladı ötekini unuttu resmen oda 60tlydio yüzden bizzat parayı senin alman daha doğru olur. Hiç mümkün değilse çarşıya çık MX4 markasını bulmaya çalış. Bir de bana şehir ve konum verebilirsen ona göre bakayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
termal macun Modelleri, Fiyatları - Trendyol
termal macun ve sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol'da!www.trendyol.com
şu linkten bak dostum
Artics gerçekten başarılı bir marka ama işte bazıları sahte oluyor. 160TL dediği Artics MX-4 ise alabilirsiniz.bizim aşşadaki bilgisayarcıda 160tl bitane daha gösterdi orta segment diyede markasını anlamadım adam articsi bir övmeye başladı ötekini unuttu resmen oda 60tlydi
rengi bunun gibiydi orta segment dediGenel Markalar HDX6508 Termal Macun Büyük Gri 30 GR 1.8W Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar HDX6508 Termal Macun Büyük Gri 30 GR 1.8W yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
paketli gösterdi zaten üstünde artics mx4 yazıyordu adam 200tl dedi değişime artics kullanıyormuş en azından 160a alalım biz kendimiz sürelim tek sürümlüğe 200tl nedir yawArtics gerçekten başarılı bir marka ama işte bazıları sahte oluyor. 160TL dediği Artics MX-4 ise alabilirsiniz.