Arama sonuçları: *

1. Nquyen

Overclock yapsam metin2 de iş yapar mı

Normalde zorlamazdı ama pvp serverlerinde çok fazla kostüm cart curt olduğundan dolayı biraz zorlama yapar oc ile fazla bi performans artışı göreceğini sanmıyorum Metin2 için de işlemciyi yormaya gerek yok veya bazı pvp sunucularında ayarlar kısmında çoklu client için grafik düşürme ayarlari...
  2. Nquyen

Overclock yapsam metin2 de iş yapar mı

20 tane açarsan zorlar baya
  3. Nquyen

Bu iki Lian li LCD fan arasında ne fark var?

Ozaman full Lian li dizin
  4. Nquyen

En son dumanlı testlerde anakart sağında ki 3 fan içeri üflüyor altta ki ve anakartin solunda ki egzoz havayı çekiyor üstte ki sıvı soğutma fanları da havayı çeker pozisyonda en optimun sonuç alınıyordu akvaryum kasada ama Lian li fan işi lükse ve gösterişe kaçıyor yani sisteminiz tam donanımlı...
  5. Nquyen

LCD fan alıyorsan ikisini de alacaksın ters takmam gereken konuma lcd olanı ters takamazsın genelde 3 ters 3 düz takıyorlar ya da düz takılan yere lcd serisi alacaksın ters takacagin konuma normal sürümü alacaksın bana kalırsa altta ki yere ters takiyorsan oraya LCD gereksiz zaten çok görünmüyor...
  6. Nquyen

Öneri 7800x3D + 4070TIS Soğutabilecek Babayiğit Anketi

Artich 2 360mm 2900tl olduğu zaman çekseydin keşke efsane olurdu ama bildiğim kadarıyla iyi bir kule tipi o işlemciyi soğutuyor
  7. Nquyen

Sıvı Soğutma mı Hava soğutma mı?

Genelde bu soğutucular 160 165mm olur dikkat edin
  8. Nquyen

Zannetmiyorum kapatmaz gibi ama kasan destekliyor mu o soğutucuyu 1729678977 Ben de onlardan biriyim ihtiyacım yok 7500f kullanıyorum ama 2900 liraya 360mm artich rev.7 için kredi bile çekerim
  9. Nquyen

Artich 360 2900tl düşmüsken alsaydın tabii ki sıvı soğutma derdim ama şuan fiyatlar tekrar yükseldi ve 7500f kule tipi bile rahat rahat soğutuyor bu yüzden sadece bu işlemci için Alacam diyorsan tek fanli 1k lık kule tipi bile yeterli olur ama ilerde 7800x3d yükseltirim dersen iki fanli 2k...
  10. Nquyen

Bu sıvı sogutma (Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3) ryzen 7 9700x'i soguturmu

Kasa 360mm destekleniyorsa sıvı soğutmasiz hazır sistem al sıvı soğutma 360mm al dışardan
  11. Nquyen

Yardım Ryzen 7500f Sıvı Soğutma ile 75 derecelerde

Ben de 82 derece görüyorum artich 360mm cine24 testin de
  12. Nquyen

Arctic LIQUID FREEZER IIl 420mm Alınır mı?

Fark var tabi ama aşırı fark yok siz yine de 3.cu seri alın sonuçta fanlar aşırı belli olmiyor sıvı soğutmada ilerleyen dönem de Lian li filan takarsın iş çözülür RGB olayına takılma sıvı soğutma da
  13. Nquyen

Arctic LIQUID FREEZER IIl 420mm Alınır mı?

Kasan 420 destekliyorsa zaten sormaya gerek yok 3500tl ye düşüyor Hepsiburada sepette indirim ile yatırım olarak bile alınır
  14. Nquyen

Çözüldü✓ İşlemciler İçin Güçlendirme Kiti

Ben aylardır kullanıyorum aynısını macun konusunda çok rahat ediyorsun ama ısı konusunu bilmiyorum test etmedim fiyatı zaten ucuz alınır
  15. Nquyen

MSI Center Pump Fan sıfır gösteriyor

Yok fanlar pump fan filan hepsi tek bir kabloya bağlı yani anakarta tek bir tane kablo bağlıyorsunuz
  16. Nquyen

Biliyorum sadece küçük bir ekleme yaptım olurda artich filan alırsa aynı sorunu görünce panik yapmasın 😁
  17. Nquyen

Artichler 2 lerde aynı tek kablolu olduğu için pump hızı görünmüyor
  18. Nquyen

R5 7600 sistemde RAM'i 7200 MHz'ye nasıl OC edilir?

Drop yemek bir çok nedene bağlı ama 6000mhz ve düşük cl her zaman daha iyidir tabii orjinal 10k MHz cl30 ramlariniz yoksa 👌
  19. Nquyen

R5 7600 sistemde RAM'i 7200 MHz'ye nasıl OC edilir?

Çok sorun olmaz ama size hiç bir faydası olmayacak bu yüzden MHz yerine cl değerini düşürüp 6000mhz de düşük cl de stabil çalıştirmak daha mantıklı
Top Bottom