Neler Yeni

Sıvı Soğutma mı Hava soğutma mı?

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Emre
Frost commander 140mm falan internetten kasa ölçülerine bakın hocam temperli cama falan değerse ya açık kullanmanız gerekir (3-5 derece daha soğuk olur ama tozlanır) ya da kasa değiştirmenjx gerekir kasanızın ölçülerine bakın ona göre geri yazarsınız hocam
Genişliği 206 mm, yüksekliği 450 mm, uzunluğu 405 mm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende 2999 tl ye düşen ALF II 360m alanlardanım. Şimdi iyi ki almışım diyorum. 60 dereceyi geçmedi daha çok şükür :)
Hocam öyle bir fiyat ne zaman geldi...

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Kadir Diri
Genişliği 206 mm, yüksekliği 450 mm, uzunluğu 405 mm.

Hocam öyle bir fiyat ne zaman geldi...
27 Mayısta İnventustan almışız. Hatta Forumdan bayağı kişi aldı ihtiyacı olan olmayan. Güzel fırsattı.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Hocam arcticin 360 ı 2900tlye düştüğünü görseydim hiçbir şekilde kaçırmazdım nası görmemişim bilmiyorum...Fakat şuanlık arctic gibi bildiğim bir marka olup 2900-3000 civarlarına düşen bir 360mm görmediğim sürece 360lık almam çünkü kasam küçük olduğu için öne takmam gerekir ve öne takmak ömrü kısaltıyormuş sanırsam.Frost commander şuan en mantıklı çözüm hem ileride işlemci upgrade de düşünüyorum fakat yine dediğim gibi kasam küçük o yüzden ölçülere bakmam lazım çünkü çok sıkışık olup egzoz fanı kapatmaz mı?
Zannetmiyorum kapatmaz gibi ama kasan destekliyor mu o soğutucuyu

27 Mayısta İnventustan almışız. Hatta Forumdan bayağı kişi aldı ihtiyacı olan olmayan. Güzel fırsattı.
Ben de onlardan biriyim ihtiyacım yok 7500f kullanıyorum ama 2900 liraya 360mm artich rev.7 için kredi bile çekerim

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Emre
Zannetmiyorum kapatmaz gibi ama kasan destekliyor mu o soğutucuyu

Ben de onlardan biriyim ihtiyacım yok 7500f kullanıyorum ama 2900 liraya 360mm artich rev.7 için kredi bile çekerim
155 mmye kadar desteklediğini söylüyor sitesinde

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emre
Forest Commander kullanıyorum. Kesinlikle ve kesinlikle 2 k bandı sırasında şuan tr de daha iyisinin olmadığı düşünüyorum. Tr ve yurtdışı araştırmalarım sonucunda satın almıştım. Spiritten ve asassins modellerinden daha üstün. Fanlar çok kaliteli zaten ve çift kule devasa büyüklükte. Benim gibi kasanıza sığıyorsa gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Gidip sırf görüntü olsun diye rgbli saçma sapan sıvı soğutmalara para veriyorlar performans desen yok malzeme kalitesi desen vasat. 2 dandik takıyorlar ışıklı mışıklı sadece görsel şölen. Ben verdiğim para karşılığında aldığım performansa bakarım diyorsanız . Commanderi alın ve bir daha soğutucu derdine düşmeyin.

frost commander için sorun olur mu?
Bebeğim kasanın orjinal web sitesinde derinlik ölçüsüne bakabilirsin. Çoğu standart ve üstü kasaya zaten oluyor. Ama orjinal web sitesinde doğruluğunu sağlayıp gönül rahatlığı ile kargo bekleyebilirsin.

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Emre
Forest Commander kullanıyorum. Kesinlikle ve kesinlikle 2 k bandı sırasında şuan tr de daha iyisinin olmadığı düşünüyorum. Tr ve yurtdışı araştırmalarım sonucunda satın almıştım. Spiritten ve asassins modellerinden daha üstün. Fanlar çok kaliteli zaten ve çift kule devasa büyüklükte. Benim gibi kasanıza sığıyorsa gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Gidip sırf görüntü olsun diye rgbli saçma sapan sıvı soğutmalara para veriyorlar performans desen yok malzeme kalitesi desen vasat. 2 dandik takıyorlar ışıklı mışıklı sadece görsel şölen. Ben verdiğim para karşılığında aldığım performansa bakarım diyorsanız . Commanderi alın ve bir daha soğutucu derdine düşmeyin.

Bebeğim kasanın orjinal web sitesinde derinlik ölçüsüne bakabilirsin. Çoğu standart ve üstü kasaya zaten oluyor. Ama orjinal web sitesinde doğruluğunu sağlayıp gönül rahatlığı ile kargo bekleyebilirsin.
Hocam 360 alıp öne takarsam bir sorun çıkar mı

Bu fan 1699tl ve daha uyguna satıldığında mantıklıydı. Frost commander varken neden diye sormamak gerek aslında. Işıklı isterse 1.6k k olan peerless assasin alabilir.

Bünyamina

80+ Platinum
Sorun çıkmaz. Neden böyle bir şey yapacaksın ki ? Sıvı soğutma hayranlığın mı var ? Çok yüksek bir ürün gibi bir şey mi görüyorsun ?
Kule tipi fan yeterli al kullan. Hiç böyle şeyler yapma.

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Emre
Sorun çıkmaz. Neden böyle bir şey yapacaksın ki ? Sıvı soğutma hayranlığın mı var ? Çok yüksek bir ürün gibi bir şey mi görüyorsun ?
Kule tipi fan yeterli al kullan. Hiç böyle şeyler yapma.
Hocam arctic 2 360 rgbli versiyonu 3400 olmuş.Almışken tam alayım diye söylüyorum yoksa böyle fırsat olmadığı sürece neden düşüneyim.

Son düzenleme:

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emre
Hayatımın anlamı sen forest commanderi al kullan. Sıvı soğutucu almak neden bu kadar çok istek arzu uyandırıyor sende

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Emre

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emre
Bebegim bak forest commanderi al ve tak. On tarafada kasa fanlari dursun intake olarak arkada egsoz al sana mis gibi hava akisi. Yani ordaki kasa fanlarini sokeceksin ve on taraf egsiz olacak bir kere kullanissiz anladin mi.

Bebegim bak forest commanderi al ve tak. On tarafada kasa fanlari dursun intake olarak arkada egsoz al sana mis gibi hava akisi. Yani ordaki kasa fanlarini sokeceksin ve on taraf egsiz olacak bir kere kullanissiz anladin mi.
Kas boyayim derken goz cikarmaya gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,612
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom