Arama sonuçları: *

1. R o s s

Termal macun aldım ama bilgisayarı nasıl açacağım

yok hocam hepsiburadadan aldım satıcısı teknobiyotikti 1627988554 arkada vidalar yokki
  2. R o s s

Termal macun aldım ama bilgisayarı nasıl açacağım

Mx4 termal macun aldım bilgisayarı nası açıcam Aio pc Ve temizliğini nasıl yapıcam 1627930417 Ü
  3. R o s s

hepsiburadadan mx4 termal macun alınır mı?

70 dercelere kadar düşermi
  4. R o s s

teşekürler bi sorum daha olucak ben all ine one pc kulanıyorum kulanıdğım pc nin temzilği termal macununu fln aldığımdan beri yapmadım 2 sene oluyo alalı şimdi ben pubg mobile oynarken işlemci 100 dercelere kadar çıkıyo bi bilgisayarcıya götürsem hem pc nin içine temizlese hemde macun sürse bu...
  5. R o s s

sade işlemciye
  6. R o s s

normade kendi sitesinden alırdım ama kart babamın zar zor ikna ettim diyo hepsi buradadan alıcakson 1626947164 işlemci i5 8250u işte hangisi daha iyidir
  7. R o s s

satıcısı teknobiyotik alınır mı? https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-2020-termal-macun-4-gr-ar-actcp00002b-pm-HB00000KBT84
  8. R o s s

70tl civarı termal macun önerisi

Teşekürler
  9. R o s s

Link ?
  10. R o s s

Bütçe 70 lira civarı işlemci i5 8250u site olarak trendyol ya da hepsiburada olursa iyi olur
  11. R o s s

Ekran kartı harici soğutucu?

İyi , turbox kart almayın tabi kalorifer olarak kulanabilirsiniz ucuza gelir
  12. R o s s

Ekran kartı harici soğutucu?

Eline sağlık eğer turbox ekran kartınız varsa deneyin o kartlar normlade 100 derecede çalıştığı için
  13. R o s s

Kardan adam termal macun alınır mı?

Aliexpres ve çeviri ile imtihanı kardan adam ne ya snow man yazsaymiş daha iyidir Benim arkadaşım aldı kulandi mennun csgo fln oynarken 90derce felan di işlemci 70 60 arası gidip geliyor
  14. R o s s

Laptopuma OC yapacağım

85 derece uzerine çıkmazsa sorun olmaz . Benim gibi eski laptopuma hayvan gibi oc yapıpi laptopu uçuşa geçirmeyin
  15. R o s s

Öneri En kaliteli termal ped tavsiyesi lazım

Ekran kartın ney
  16. R o s s

kasam daki bilesen leri sogutmak istiyorum

Görüntü gelmeyebilir kaboları burnuna tak gorüntü gelmezse :D
  17. R o s s

10-20 tl arası termal macun

Ne kadar sogutur bilmem ama 20 tl lik macundan çok bişey beklenmez https://m.n11.com/everest-tm-20-2-gr-gold-termal-macun-P477626429
  18. R o s s

eski laptopu değerlendirme

2.ekran yapabilrsin
  19. R o s s

Ryzen 5 3600 soğutucu önerisi

Kasa msi mag forge 100m ekran kartı gtx 1660 super olucak anakartta gigbyte b450 ms2h v2 olcak sığramı kasaya veya ekran kartına bitişik olurmu
Top Bottom