bence önce kartınızı sökün pedlerin kalınlığını öğrenin sonra bilgili arkadaşlar size tavsiye de bulunsunMerhabalar en kaliteli termal ped e ihtiyacım var ekran kartlarımda kullanacağım tavsiyeleriniz önerileriniz nedir?
valla çok şetili ped ler var bende anlamadım hangisi ped hangisi değil direk belleklerin üzerinde bulunanlar ped değil mi birde devrelerin üzerinde bulunanlar var onlar nedir hocam onlarda ped değil mi belleklerin üzerindeki ped ler biraz daha ince iken deverlerin üzerinde bulunan ped ler daha kalın aşağıdaki resimdeki mavi ile daireye aldığım yerdeki ped ler daha kalın meselabence önce kartınızı sökün pedlerin kalınlığını öğrenin sonra bilgili arkadaşlar size tavsiye de bulunsun
Mosfet grubunun olduğu yer önemli bir yer orası da. Elektrik giriş çıkış ve kontrolleri dağıtımı vs yapılıyor orada. Bazı bir iki opponent yansa sorun olmaz ama komple bir mosfet grubu yanarsa kart çalışmaz. Yani önemli bir bölge orası da.valla çok şetili ped ler var bende anlamadım hangisi ped hangisi değil direk belleklerin üzerinde bulunanlar ped değil mi birde devrelerin üzerinde bulunanlar var onlar nedir hocam onlarda ped değil mi belleklerin üzerindeki ped ler biraz daha ince iken deverlerin üzerinde bulunan ped ler daha kalın aşağıdaki resimdeki mavi ile daireye aldığım yerdeki ped ler daha kalın mesela
ped olarak bunu almayı düşünüyorum hocam https://urun.n11.com/overclock-urunleri/thermal-grizzly-minus-pad-8-tg-mp8-120-20-10-1r-P480294030 fakat mosfet lerin olduğu yere nasıl bir kalınlıkta bulabilirim bilmiyorum büyük ihtimalle o mosfet grubundaki ped e ellemem sadece bellek ped lerini değiştiririm termal macun olarak da bunu kullanıyorum zaten https://www.hepsiburada.com/cooler-master-mastergel-maker-nano-elmas-partikullu-termal-macun-p-BD805420?magaza=Adeks Store tek eksiğim kaliteli bir ped olduğunu düşünüyorum yukarıda paylaşmış olduğum thermal grizzly pedi büyük ihtimalle 1080 lerim ile uyumlu görünüyorMosfet grubunun olduğu yer önemli bir yer orası da. Elektrik giriş çıkış ve kontrolleri dağıtımı vs yapılıyor orada. Bazı bir iki opponent yansa sorun olmaz ama komple bir mosfet grubu yanarsa kart çalışmaz. Yani önemli bir bölge orası da.
Siz pad yerleştiriken orjinal padleri atmayın aynı kalınlıkta yeni pad alın aynı ölçüde kesip aynı yere koyun.
Orjinal ne ise diğeri de birebir aynı yer ve ölçüde olsun sadece padiniz kaliteli olmalı birde çekirdeğe de iyi bir macun sürersiniz.
Kartı sökmüşken, fanları da yağlayabilirsiniz.
orada ped oluyor siz onun kalınlığına bakın o kalınlıkta ped alınvalla çok şetili ped ler var bende anlamadım hangisi ped hangisi değil direk belleklerin üzerinde bulunanlar ped değil mi birde devrelerin üzerinde bulunanlar var onlar nedir hocam onlarda ped değil mi belleklerin üzerindeki ped ler biraz daha ince iken deverlerin üzerinde bulunan ped ler daha kalın aşağıdaki resimdeki mavi ile daireye aldığım yerdeki ped ler daha kalın mesela