Neler Yeni

Öneri En kaliteli termal ped tavsiyesi lazım

Merhabalar en kaliteli termal ped e ihtiyacım var ekran kartlarımda kullanacağım tavsiyeleriniz önerileriniz nedir?

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Ekran kartın ney

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence önce kartınızı sökün pedlerin kalınlığını öğrenin sonra bilgili arkadaşlar size tavsiye de bulunsun
valla çok şetili ped ler var bende anlamadım hangisi ped hangisi değil direk belleklerin üzerinde bulunanlar ped değil mi birde devrelerin üzerinde bulunanlar var onlar nedir hocam onlarda ped değil mi belleklerin üzerindeki ped ler biraz daha ince iken deverlerin üzerinde bulunan ped ler daha kalın aşağıdaki resimdeki mavi ile daireye aldığım yerdeki ped ler daha kalın mesela

Ekler

• Ekran Görüntüsü (20)_LI.jpg
    Ekran Görüntüsü (20)_LI.jpg
    886.5 KB · Hit: 59

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
valla çok şetili ped ler var bende anlamadım hangisi ped hangisi değil direk belleklerin üzerinde bulunanlar ped değil mi birde devrelerin üzerinde bulunanlar var onlar nedir hocam onlarda ped değil mi belleklerin üzerindeki ped ler biraz daha ince iken deverlerin üzerinde bulunan ped ler daha kalın aşağıdaki resimdeki mavi ile daireye aldığım yerdeki ped ler daha kalın mesela
Mosfet grubunun olduğu yer önemli bir yer orası da. Elektrik giriş çıkış ve kontrolleri dağıtımı vs yapılıyor orada. Bazı bir iki opponent yansa sorun olmaz ama komple bir mosfet grubu yanarsa kart çalışmaz. Yani önemli bir bölge orası da.
Siz pad yerleştiriken orjinal padleri atmayın aynı kalınlıkta yeni pad alın aynı ölçüde kesip aynı yere koyun.
Orjinal ne ise diğeri de birebir aynı yer ve ölçüde olsun sadece padiniz kaliteli olmalı birde çekirdeğe de iyi bir macun sürersiniz.
Kartı sökmüşken, fanları da yağlayabilirsiniz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Mosfet grubunun olduğu yer önemli bir yer orası da. Elektrik giriş çıkış ve kontrolleri dağıtımı vs yapılıyor orada. Bazı bir iki opponent yansa sorun olmaz ama komple bir mosfet grubu yanarsa kart çalışmaz. Yani önemli bir bölge orası da.
Siz pad yerleştiriken orjinal padleri atmayın aynı kalınlıkta yeni pad alın aynı ölçüde kesip aynı yere koyun.
Orjinal ne ise diğeri de birebir aynı yer ve ölçüde olsun sadece padiniz kaliteli olmalı birde çekirdeğe de iyi bir macun sürersiniz.
Kartı sökmüşken, fanları da yağlayabilirsiniz.
ped olarak bunu almayı düşünüyorum hocam https://urun.n11.com/overclock-urunleri/thermal-grizzly-minus-pad-8-tg-mp8-120-20-10-1r-P480294030 fakat mosfet lerin olduğu yere nasıl bir kalınlıkta bulabilirim bilmiyorum büyük ihtimalle o mosfet grubundaki ped e ellemem sadece bellek ped lerini değiştiririm termal macun olarak da bunu kullanıyorum zaten https://www.hepsiburada.com/cooler-master-mastergel-maker-nano-elmas-partikullu-termal-macun-p-BD805420?magaza=Adeks Store tek eksiğim kaliteli bir ped olduğunu düşünüyorum yukarıda paylaşmış olduğum thermal grizzly pedi büyük ihtimalle 1080 lerim ile uyumlu görünüyor

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Güzel tercihler.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
orada ped oluyor siz onun kalınlığına bakın o kalınlıkta ped alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,362
Üyeler
165,670
Son üye
quuumac
Top Bottom