Neler Yeni

Laptopuma OC yapacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
selamünaleykum. benim laptopum var, 'msı afterburner' ve 'msı kombuster' kullanarak oc yapacağım. bir kere yapmıştım. msı kombustor ile kontrollü bir şekilde(sıcaklık değeri vb) biraz oc yapmıştım. o yaptıklarım gitti. tekrar en baştan yapacam. tavsiyeleriniz var mı? bu arada oc yaptığımda sıcaklık 70 in üzerine pek çıkmadı. 70 in üzerine çıkmadığı sürece sıcaklık açısından sıkıntı olur mu? bilgilerinizi benimle de paylaşın....

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
85 derece uzerine çıkmazsa sorun olmaz .
Benim gibi eski laptopuma hayvan gibi oc yapıpi laptopu uçuşa geçirmeyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,937
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
selamünaleykum. benim laptopum var, 'msı afterburner' ve 'msı kombuster' kullanarak oc yapacağım. bir kere yapmıştım. msı kombustor ile kontrollü bir şekilde(sıcaklık değeri vb) biraz oc yapmıştım. o yaptıklarım gitti. tekrar en baştan yapacam. tavsiyeleriniz var mı? bu arada oc yaptığımda sıcaklık 70 in üzerine pek çıkmadı. 70 in üzerine çıkmadığı sürece sıcaklık açısından sıkıntı olur mu? bilgilerinizi benimle de paylaşın....
ben msi afterburnerdan auto oc yapmıştım ekran kartına ısıyı 2-3 derece etkilemişti ama oyunda ekran kartı çöküyordu hep bende geri almıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,357
Üyeler
165,670
Son üye
quuumac
Top Bottom