Arama sonuçları: *

1. S

5 Tane Fan 1 Tane Egzoz

Yukarıdakileri egzos yapinca önden alacağı havayı alamıyorsa nereden alıyor kule tipi soğutucu? Yoksa hava hiç gitmeyip boğulacak mı kule tipi soğutucu? Böyle düşünmene şaşırdım!
  2. S

5 Tane Fan 1 Tane Egzoz

Sıcak hava yükselme eğilimindedir, ayrıca arka ve tepeden egzos verecek olursan fanlar birbirini desteklemiş olacak (birlikte vakum etkisi gibi bir şey).
  3. S

Kasa içi hava sirkülasyonu

Tüm fan yuvalarını doldurmak gereksiz masraf ve fazladan uğultu yapar. 2 giriş 2 çıkış yeter de artar. Kapak sökme işini de yazın kullanırken yapabilirsin.
  4. S

Rica ederim. Kasa alırken keşke önü mesh veya rahat hava girişi olan model olmasına dikkat etseydiniz. Mevcut kasanın ön kapak üzerinde yanlardan hava girişi var, fanlar oradan havayı çeker. Ön kapak sökülüyorsa öyle de kullanabilirsin özellikle yazın ciddi fark yapabilir denemeni tavsiye ederim...
  5. S

Üstten giriş tavsiye etmiyorum. Isınan hava yukarı gitmeye meyillidir. Dolayısı ile arka ve üst hava çıkışı olmalı. Önden 2 hava girişi sağlarsan iyi olur.
  6. S

SIVI SOGUTMA ÖNERİSİ

Corsair H100i Elite Capellix tekrar fiyatı 1500 TL altına inerse alabilirsin. Ocak ayına göre Dolar mı arttı ki bunun fiyatı artmış böyle çözemedim gitti. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-silverstone-pf240-argb-sivi-sogutma-fiyati,600024715.html Kullananların memnun olduklarını...
  7. S

Çözüldü✓ Corsair H150i Elite Capellix vs MSI CoreLiquid K360 vs AORUS WATERFORCE X 360

Hiç düşünmeden Corsair alırdım. Soğutma performansı oldukça iyi ve en önemlisi 5 senelik garantisi oluyor. Bu da ürününe ne kadar güvendiğini gösterir. Diğerleri kötü demiyorum, benim tercihim bu yönde olurdu. (Gereksiz tartışmalara girenler lütfen olmasın)
  8. S

Sıvı soğutma montaj için fikir danışma

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08Q7L3N4W/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 1468 TL fiyata aldım. 12x taksit imkanı ve vade farkı olmadan. Fiyatlar uçmaya başlayınca düşünmeden aldım (malum döviz uçuyor ve diğer siteler şimdiden fiyatları uçurmaya başladı). İşlemci: 5600X Kasa...
  9. S

RYZEN 7 5800x İŞLEMCİYE HANGİ SIVI SOĞUTMAYI KULLANMALIYIM

Kasanız gayet güzel, her ikisini de destekliyor. Şahsen ben Corsair'i kullanırdım ve diğerini satardım o durumda olsam. 5 yıl garantisi oluyor hiç yoktan ve kalitesine güvenirim. (Önce ben olsam ne yapardım onu diyeyim de) 240mm olan Gamepower Skadi hakkında tam bir inceleme göremedim, fazla...
  10. S

RYZEN 7 5800x İŞLEMCİYE HANGİ SIVI SOĞUTMAYI KULLANMALIYIM

O hangisi oluyor? Ben anlamadım. Bu arada konu sahibi elindeki iki sıvı soğutmayı da (sıfırsa ve) satabiliyorsan daha iyilerini almanı önerebilirim. Ayrıca anakart yerine kasa modelin hangi sıvı soğutucuları (kaç mm) destekliyor söylesen daha iyi olabilirdi. Yok illa bunları kullanacam diyorsan...
  11. S

Corsair iCUE H150i Elite

Kasanın içinden hava alıp dışarı üflemesi her zaman bir avantaj bence. Öne takıp da içerideki bileşenleri ekstra ısıtmamış olursunuz. 12. Nesil beklerim diyorsanız ve fiyatlar da abartılmazsa tadından yenmez tabii ki. Yeni nesil daha iyi olur, beklerim diyorsanız sizin bileceğiniz iş. Böyle...
  12. S

Corsair iCUE H150i Elite

Hangi amaçla kullanacaksınız ki PC'yi? 11. nesil yetmiyor mu?
  13. S

Daha önce sıvı metal kullanan var mı?

Önceki ekran kartım sattığım 1,5 senelikti hiç sıcaklığı değişmedi ilk günkü halinden. Günde 12-16 saat açıktı bilgisayar her zaman. Termal macun değişmeye gerek olmadı. Ondan önceki 6 aylıktı yine değişmedim. Garantisi bitmeden termal macun mu yapılır, bence yapmamalısın. Ki ben 4 senelik ekran...
  14. S

CORSAİR H100I RGB PLATINUM 2 HAFTA KULLANIM SONRASI ARIZALANMASI

Vallahi İcue yazılımı yüzünden benim de arada bir kafayı yiyordu fanlar. BIOS update son sürüm değilse yükseltmeyi dene. İcue tamamen kaldır ve tekrar yüklemeyi dene. Olmazsa BIOS sıfırlamayı dene (anakart pilini çıkarmanı tavsiye ederim), bende bazen işe yaradığı oldu. Bunları denerken bende...
  15. S

Arctic Mx-4 2019 Sahte çıktı !

Stoklarda yok. Fiyatı da artmış. Bir ara 50 TL idi, o zaman fiyat olarak gerçekten iyiydi. Bunun yerine mastergel pro da alınabilir.
  16. S

Yardım 12 CM fan kaç V ile çalışır

Muhtemelen internetten veya tedarikçisinden aldığı bilgileri kopyala yapıştırmış ilan açıklamasına. Yani 12v çalışıyordur o fan. "Voltage : 10.5-13.5V" yazmış. Çalışabildiği voltaj aralığını gösteren bir ibare.
  17. S

Yardım 12 CM fan kaç V ile çalışır

Hangi satıcı o? Link var mı?
  18. S

Hangi soğutmayı almalıyım ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Nerde yazıyor onu göremedim ben? Eğer sıralamadaki mod isimlerini diyorsanız (performance mod, balanced mod) bu isimler İcue ile ayarlanan modların ismi. Model olarak H80i GT yazdığını gördüm sadece.
  19. S

Hangi soğutmayı almalıyım ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu listeye göre benim emektar H80i GT sıvı soğutmam H100i Pro RGB'ye göre daha iyi sonuç vermiş. Nasıl olmuş böyle ya? Yanlış görmüyorum değil mi? 1616835120 Hayırlı olsun.
Top Bottom