Düzeltmezsen çare yok banlayacağımişlemci diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin
Banlayacağım ?Düzeltmezsen çare yok banlayacağım
Yanlış, eğer ekran kartı işlemciye darboğaz vaparsa işlemciye o.c. yapılır. Yok işlemcin iyi ekran kartın düşükse istiyorsan ekran kartına o.c. yapılır
Ayrıca oc sadece darboğaz durumlarında yapılmıyorDüzeltmezsen çare yok banlayacağım
Yanlış, eğer ekran kartı işlemciye darboğaz vaparsa işlemciye o.c. yapılır. Yok işlemcin iyi ekran kartın düşükse istiyorsan ekran kartına o.c. yapılır
Raporlayacagım manasıylaBanlayacağım ?
Moderatör oldun da haberimiz mi yok ?
Bu değişkenlik gösteren bir durum. Adam tam manasıyla yanlış bir bilgi vermemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca oc sadece darboğaz durumlarında yapılmıyor
Sende yanlış bir bilgi vermişsin
Düzeltmezsen çare yok banlayacağım
İkinci cümleye tekrar bakBanlayacağım ?
Moderatör oldun da haberimiz mi yok ?
Bu değişkenlik gösteren bir durum. Adam tam manasıyla yanlış bir bilgi vermemiş
Ayrıca oc sadece darboğaz durumlarında yapılmıyor
Sende yanlış bir bilgi vermişsin
Düzeltmezsen çare yok banlayacağım
OC sadece darboğaz konusunda yapılmıyorRaporlayacagım manasıyla
İkinci cümleye tekrar bak
OC sadece darboğaz konusunda yapılmıyor
İsters %50 darboğaz olsun bu senin oc yapmana engel değil
Zaten OC yaparsa darboğaz yapsa bile performansa +'sı olur
Ciddimisin ben ne diyorum ???Yok işlemcin iyi ekran kartın düşükse istiyorsan ekran kartına o.c. yapılır
Tartışmak yerine buna odaklansanız nasıl olurdu?Ryzen 5 5600x alıcam ama oyunlarda 4.6 GHz ye çıkıyor diyorlar o yüzden of yapmayı düşünmüyorum sizce Asus rtx 3070 OC ye tekrardan OC yapmaya gerek var mı?
Arkadaşın açtığı diğer konuda cevap verdimTartışmak yerine buna odaklansanız nasıl olurdu?
Bence RTX 3070 karta OC yapmaya gerek yok ama yapılabilir de. 5600X güçlü işlemci (off derken CBP kapatmayı diyorsanız) her türlü kaldırır ama CBP kapatmayın.
Diğer konudan haberim yoktu.Arkadaşın açtığı diğer konuda cevap verdim
İşlemci rahat besliyorsa ve OC potansiyeli iyi model ise ekran kartı ama darboğaz varsa ve işlemci OC potansiyeli iyi ise işlemci.Sizce işlemciyi OC yapmak mı yoksa ekran kartına OC yapmak mı performansı daha çok etkiliyor?