Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

R5 3600 - 4.0GHZ 0.925 Volt ?

Bilmiyorum ya o.c falan anlamıyorum pek. Ben takarım bilgisayara stock haliyle stock fanıyla kullanıcam oyunlarda falan kaç dereceye çıkar ki en fazla.
  2. Yasin / EsquaReD

R5 3600 - 4.0GHZ 0.925 Volt ?

Ya bu işlemci stock haliyle bu kadar ısınıyor mu. Ryzen 3600 1600super sistem alıcaktım şimdi tereddüt etmeye başladım.
  3. Yasin / EsquaReD

ID-COOLING SE-224-XT montaj sonrası sıcaklıklar nasıl?

Hocam bu soğutucuyla ryzen 5 3600 e undevolt yapmış birisi. Oyunlarda bile 60 dereceyi geçsin istediğini yaparım diyor. Boşta 35-40 arası diyor.
  4. Yasin / EsquaReD

LAPTOP KULLANICILARININ DİKKATİNE

Valla zaten imkanım olsa satıp masaüstüne döneceğim geri keşke laptopa geçmeseydim diyorum. Niyesi ben farkettim pc de %75 oyun oynuyorum kalan %25 ide internette takılıyorum varsa işlerimi hallediyorum. Laptopta oyun diyince masaüstündeki rahatlığı vermiyor. Performanslı cihaz tamam ama beni...
  5. Yasin / EsquaReD

LAPTOP KULLANICILARININ DİKKATİNE

Ben laptopu alalı 2 ay oldu neredeyse. İzmir de yaşıyorum. Havalar bu hafta 40 derece ama hissedilen 50 yaklaşık 2,5 saat pes21 oynadıktan sonra ekran kartı sıcaklığı 75 derece civarıydı laptop kendiliğinden restart attı. Klimalı oda da kullandığımda sıkıntı yok 70i geçmiyor gpu hele klima...
  6. Yasin / EsquaReD

cpb yi kapattıkdan sonra bu sıcaklık ideal mi ? (bf5)

cpb kapatırsan işlemcin stock hızda çalışır yalnız bunuda unutma. Bu yüzden otomatik olarak sıcaklığı da düşüyor.
  7. Yasin / EsquaReD

400-450₺ Hava Soğutucu Önerisi(Ryzen 5 5600x)

Hocam iyi araştırsanız 400tlye garantili 240mm sıvı soğutma bulabilirsiniz.
  8. Yasin / EsquaReD

laptop yaz aylarında alev topuna dönüyo ne yapmam gerek

Benim laptop 45 günlük falan sıfır aldım pes21 de işlemci 80 dereceyi görüyor ekran kartı 70lerde geziniyor. Alttan alıyor temiz havayı o yüzden kitap koyuyom laptopun ucuna hava yeri boşluk oluyor 4-5cm falan.
  9. Yasin / EsquaReD

SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

Daha mı çok soğutma performansı verir. Sıvı soğutma en iyisi değilmi
  10. Yasin / EsquaReD

SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

Letgodan 1 yıl garanti süresi kalmış cooler master lite 240 sıvı soğutmasını buldum adam 400 diyor sizce nasıl arızası yokmuş alınır mı
  11. Yasin / EsquaReD

100tl işlemci soğutucu önerisi

Ozaman 95tlye güzel
  12. Yasin / EsquaReD

100tl işlemci soğutucu önerisi

Çift fanlı olarak mı geliyor soğutucu tek fan mı
  13. Yasin / EsquaReD

Toz filtresindeki tozlar nasıl temizlenir?

Sök fanları tek tek ıslak mendille sil aralarını.
  14. Yasin / EsquaReD

12 cm Fan mı 14 cm Fan mı?

Ben büyük olan fanları alırdım
  15. Yasin / EsquaReD

Sizin CPU FAN'ınız Kaç Rpm Çalışıyor?

Knka çok mu ses yapıyo o dereceye göre rpm ayarlıyor sıkıntı yok. Sesten etkileniyorsan gir biosa ayarla hızını.
  16. Yasin / EsquaReD

Sizin CPU FAN'ınız Kaç Rpm Çalışıyor?

Benim boşta 1600rpm yükte 2200 falan oluyor. Onu biostan ayarlayabilirsin ama fan hızını.
  17. Yasin / EsquaReD

Çözüldü✓ Ekran Kartı UV Yardım Lütfen

Tmm xmpyi kapat yinede manual frekans ver ramlere
  18. Yasin / EsquaReD

Çözüldü✓ Ekran Kartı UV Yardım Lütfen

Kardeşim ayarı yapalı 2-3 ay oldu zaten bayadır şehir dışındayım. Biostan psunun güç ayarlarıyla ilgili ayarları kontrol ettim bazılarını değiştirdim. Misal pc düşük voltaj kullandığı zaman psu pcyi uyku moduna geçti sanıyor sistemi kapatıyor bu ayarı düzelttim. Daha vardı ama unuttum. Birde ram...
  19. Yasin / EsquaReD

Sizce Bu fanları alayımmı?(ALİEXPRESS)

Hemen hemen çok benzerler 4 tane geliyor v200 de zaten 3 tane önde var 2 tane yukarı takılıyor 1 tane de egsoz var. Egsozdakinin yerine taksan yine 1 tanesi boşa çıkıyor ama çok ışıl ışıl bi kasa olur.
  20. Yasin / EsquaReD

Snowman m800 vs standart intel fan

Bence pek bir fark olmaz hatta intelin orijinal fanı daha iyidir :D
Top Bottom