Neler Yeni

LAPTOP KULLANICILARININ DİKKATİNE

samet4747

80+ Platinum
Günün en serin vakti sabah? Dostum sabahtan kastım benim 10-15 arası. Bu saatlerde saat 13:23 te İstanbul Küçükçekmece'de 42°C ölçüm yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartının 75° yi geçmesi sorun, üreticiler bilerek sattığı için suçlu konumda :)
Ayrıca 75 üstü derece masaüstü için çok. Laptop için çok iyi değer 90 dan sonrası sıkıntı bence, zamanında casper excalibur kullandım.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Hocam soğutucu alınsa çözülmezmi olay laptop kullanmıyorum ama bir fikir sunayım dedim.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,368
İsim
Hakan
Her zaman karşılanmıyor maalesef, kullanıcı hatası varsayılıyor

Hocam 75° üstü de pek sağlıklı değil bence
75C iyi ya, bazı kartlar bile 75C çalışıypr

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,469
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ayrıca 75 üstü derece masaüstü için çok. Laptop için çok iyi değer 90 dan sonrası sıkıntı bence, zamanında casper excalibur kullandım.
İşlemci için evet, ekran kartı için hayır

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,469
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

BIGGZ

80+ Bronze
Günün en serin vakti sabah? Dostum sabahtan kastım benim 10-15 arası. Bu saatlerde saat 13:23 te İstanbul Küçükçekmece'de 42°C ölçüm yaptım

Ekran kartının 75° yi geçmesi sorun, üreticiler bilerek sattığı için suçlu konumda :)
Sizin dediginiz vakit sabah değil öğledir.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Hissedilen değer nemden ötürü oluşuyor galiba. Acuuweatherdan yarın hissedilenle birlikte tekrar ölçüm yapacağım
Valla zaten imkanım olsa satıp masaüstüne döneceğim geri keşke laptopa geçmeseydim diyorum. Niyesi ben farkettim pc de %75 oyun oynuyorum kalan %25 ide internette takılıyorum varsa işlerimi hallediyorum. Laptopta oyun diyince masaüstündeki rahatlığı vermiyor. Performanslı cihaz tamam ama beni tatmin etmiyor niyeyse :D Ama günlük kullanım içinse arada da oyun oynarım sağa sola yanımda götürürüm diye düşüncesi olan adam için muazzam

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,469
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

samet4747

80+ Platinum
Haklısınız, düzeltme yapıyım

Gtx 1650 ekran kartım, 75 derece üstünde droplar girmeye başlıyor. Apexte 86 derecede oyundan attı
Sat bence sen onu

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,469
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Valla zaten imkanım olsa satıp masaüstüne döneceğim geri keşke laptopa geçmeseydim diyorum. Niyesi ben farkettim pc de %75 oyun oynuyorum kalan %25 ide internette takılıyorum varsa işlerimi hallediyorum. Laptopta oyun diyince masaüstündeki rahatlığı vermiyor. Performanslı cihaz tamam ama beni tatmin etmiyor niyeyse :D Ama günlük kullanım içinse arada da oyun oynarım sağa sola yanımda götürürüm diye düşüncesi olan adam için muazzam
Zoraki olarak laptop aldım, yoksa ben de masaüstü tercih ederdim

Sat bence sen onu
Daha laptopla işim kalmadı zaten üniye yatılı gidicem bilgisayara ihtiyacım olmayacak, ablamın ihtiyacı vardı diye aldık ben de arada oyun oynarım diye böyle bir şey tercih ettim. Ablamın okulu seneye bitiyor zaten

Konuya ek olarak bilgilerini sunan herkese teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp:

Top Bottom