Kasan üst tarafa 120 mm fanda destekliyor 140mm fanda. Önemli olan fanın büyüklüğü değil. Fanın ''CFM'' ve ''H2O'' değeri . Alıcağın fanların linkini bırakabilir misin ?Sharkoon RGB Lit 100 kasanın ön tarafına 2 adet 12 cm fan taktim. Şimdi üst tarafına 3 tane 12 cm fan mı yoksa 2 tane 14 cm fan mı takmak daha sağlıklı olur?
Fanlar kaç cfm ?
Kaliteli bir şey almayacağım açıkçası...Kasan üst tarafa 120 mm fanda destekliyor 140mm fanda. Önemli olan fanın büyüklüğü değil. Fanın ''CFM'' ve ''H2O'' değeri . Alıcağın fanların linkini bırakabilir misin ?
Üst tarafa takıcağın fanlar ortalama fanlar 50cfm hava akışı değeri sunulmuş . Fiyatına göre iyi .Kaliteli bir şey almayacağım açıkçası...
ön tarafa 2 adet bundan aldım. henüz kargoda...
https://www.hepsiburada.com/tx-12-cm-sessiz-siyah-kasa-fani-txccf12bk-pm-bd100434
üst tarafa da bunlardan alayım diyorum görüntü güzel oldun diye...
sessizlikten daha çok soğutması önemli benim için. çok aşırı ses yapacaklarını sanmıyorum..
14 cm fan ama cfm si de ii olsun yaniSharkoon RGB Lit 100 kasanın ön tarafına 2 adet 12 cm fan taktim. Şimdi üst tarafına 3 tane 12 cm fan mı yoksa 2 tane 14 cm fan mı takmak daha sağlıklı olur?