Neler Yeni

LAPTOP KULLANICILARININ DİKKATİNE

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,469
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Laptop kullanan arkadaşlara sesleniyorum mümkünse öğle vaktinde oyun oynamayın, akşam güneşin olmadığı nispeten daha serin saatlerde oynayın. Bugün, gün içi termometreyle 42°C derece sıcaklık ölçümü yaptım, oyunda gpu sıcaklığım 75 dereceyi çok rahat geçiyordu. Laptopunuzun uzun süre o sıcaklıklarda çalışması ekran kartına zarar verebilir. Termal macun ve toz temizliğinizi yapmadıysanız da yapmanızı öneririm. İyi forumlar :peepokalp:

Son düzenleme:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,469
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl gündüzleri oyun oynamayalım? 10 bin TL verdiğin laptopla oyun oynayamamak koyar insana.
Hocam laptopun soğutması yeterli değilse ekran kartının zarar görme ihtimali var, yeterliyse oynansın zaten. Benim hedef kitlem laptopunun soğutması ortam sıcaklığı çok yükselince yetmeyenler ve termal macun yenilemesi yapmayanlar

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Bu arada gaming laptopa o kadar para veren bi soğutucu da alır bi zahmet.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Ben laptopu alalı 2 ay oldu neredeyse. İzmir de yaşıyorum. Havalar bu hafta 40 derece ama hissedilen 50
yaklaşık 2,5 saat pes21 oynadıktan sonra ekran kartı sıcaklığı 75 derece civarıydı laptop kendiliğinden restart attı. Klimalı oda da kullandığımda sıkıntı yok 70i geçmiyor gpu hele klima fanını laptopa doğrulttuğumda 60a düşüyor xD

samet4747

80+ Platinum
Bu arada gaming laptopa o kadar para veren bi soğutucu da alır bi zahmet.
Gaming Laptop üreticileri o cihazın çok ısınacağını bilerek üretip satıyor. Bence ısınsa bile sorun yok.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,469
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam herşeyi anladım da sabah ne alaka :D?

Yazın günün en serin vakti sabah zaten
Günün en serin vakti sabah? Dostum sabahtan kastım benim 10-15 arası. Bu saatlerde saat 13:23 te İstanbul Küçükçekmece'de 42°C ölçüm yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gaming Laptop üreticileri o cihazın çok ısınacağını bilerek üretip satıyor. Bence ısınsa bile sorun yok.
Ekran kartının 75° yi geçmesi sorun, üreticiler bilerek sattığı için suçlu konumda :)

samet4747

80+ Platinum
Günün en serin vakti sabah? Dostum sabahtan kastım benim 10-15 arası. Bu saatlerde saat 13:23 te İstanbul Küçükçekmece'de 42°C ölçüm yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartının 75° yi geçmesi sorun, üreticiler bilerek sattığı için suçlu konumda :)
Bir şey olduğunda seve seve zararı karşılayacaklar o zaman.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,469
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ben laptopu alalı 2 ay oldu neredeyse. İzmir de yaşıyorum. Havalar bu hafta 40 derece ama hissedilen 50
yaklaşık 2,5 saat pes21 oynadıktan sonra ekran kartı sıcaklığı 75 derece civarıydı laptop kendiliğinden restart attı. Klimalı oda da kullandığımda sıkıntı yok 70i geçmiyor gpu hele klima fanını laptopa doğrulttuğumda 60a düşüyor xD
Hissedilen değer nemden ötürü oluşuyor galiba. Acuuweatherdan yarın hissedilenle birlikte tekrar ölçüm yapacağım

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,469
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam