Arama sonuçları: *

1. f0ze

I5-11600K İçi̇n Soğutucu Öneri̇si̇

Freezer 2.
  2. f0ze

Çözüldü✓ İ5 12400F hangi soğutucuyu almalıyım

Bir kullan eğer 80 dereceyi geçmezse idare edersin. Eğer 80 derece üstünde çalışırsa arctic freezer duo + LGA 1700 kiti alabilirsin. İkisi yaklaşık galiba 1.000 TL civarında tutuyor.
  3. f0ze

Dark Freezer 127 Takamıyorum

Alttan plakayı elinle sabit tut veya alt tarafa sünger vs sabit tutacak bir şey koyabilirsin. Örnek olarak ;
  4. f0ze

Ryzen 5 5600x ve Intel I5-12400f'in stock sogutuculari yeterli mi?

12400F için Stok soğutucu ile idare edilebilir. Ancak LGA 1700 destekli bir soğutucu alıp kullanmak daha iyi olur.
  5. f0ze

RYZEN 5 5800X İÇİN SOĞUTUCU

Tam modelin linkini bulup paylaşırsınız, yorumlayabiliriz.
  6. f0ze

RYZEN 5 5800X İÇİN SOĞUTUCU

Eğer kullandığınız kasaya uygunsa arkadaşın önerdiği model işlemcinizi buz gibi tutacaktır.
  7. f0ze

Ryzen 7 5700X en ideal hava soğutma nedir?

Kasa ölçüleri yetiyorsa Fuma 2 alınabilir.
  8. f0ze

Wraith Prism Alınır mı?

WRAİTH PRİSM daha şık ve performans olarak ciddi bir fark yok. https://www.garajonline.com.tr/amd-712-000075-wraith-prism-led-rgb-cooler-fan-4pi-1487
  9. f0ze

Yardım sıvı soğutma tıkırtı sesi

Daha önceden dediğim gibi eğer ses fanlardan geliyorsa pek bir problem olacağını sanmıyorum. Garantisi devam ettiği için sorun olunca servise yollarsınız. Tabii ki karar sizindir.
  10. f0ze

Fanlarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Bir problem olacağını sanmıyorum. Garantisi devam ettiği sürece kullanabilirsiniz. Garanti bitince fanlar bozulursa 2 adet kaliteli fan alıp kullanmaya devam edebilirsiniz.
  11. f0ze

Hocam dışarı da olduğum için yanımda kulaklık yok. Net şekilde dinleyemedim. Eve geçince yardımcı olmaya çalışacağım. 1649341226 Dinledim. Her hangi bir problem olduğunu sanmıyorum. Ancak içinizi rahatlatmak için garantiye yollayabilirsiniz. Fan değişimi olabilir.
  12. f0ze

Çözüldü✓ Kule Tipi Sogutucularda Çift Blok Önemi

WRAİTH PRİSM bile fazlasıyla yeterli olur. Sonuçta sürekli %100 yükte kullanmayacaksanız sadece oyun için kullanacaksınız demi ? https://www.garajonline.com.tr/amd-712-000075-wraith-prism-led-rgb-cooler-fan-4pi-1487
  13. f0ze

Çözüldü✓ Kule Tipi Sogutucularda Çift Blok Önemi

224 XT giriş seviyesi bir kule tipi soğutucu, ancak Fuma 2 çift fanlı sıvı soğutuculara kafa tutan üst seviye bir kule tipi soğutucu diyebiliriz. İşlemciye ciddi oranda overclok yapıcaksanız alınabilir. Ancak standart turbo ayarlarda kullanacaksanız T6 bile fazlasıyla yeterli olur.
  14. f0ze

AMD Wraith Prism İşlemci Soğutucu Hakkında bilgi

Kasanın hava sirkülasyonu iyi ise Ryzen 5600X, Ryzen 3600/X gibi modeller için kullanılabilir. Fiyat performans ve görüntü olarak iyi bir soğutucu denebilir. https://www.garajonline.com.tr/amd-712-000075-wraith-prism-led-rgb-cooler-fan-4pi-1487
  15. f0ze

Dark Maxima V20 KASA İÇİN SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

Üst taraf fazlasıyla geniş çok rahat kullanılabilir. Güzel bir soğutucu hoşunuza gidiyorsa alabilirsiniz.
  16. f0ze

Dark Maxima V20 KASA İÇİN SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

240mm sıvı soğutucu standart bir kullanıcı için fazlasıyla yeterli olur. Ancak benim için RGB önemli değil derseniz, ön tarafa 360mm bir sıvı soğutucu alınabilir. Ve sorunuza gelirsek sıvı soğutucuyu takmak için önde ki fanları çıkarmak gerekiyor. Yani fanlar elde kalıyor, satabilirsiniz. Üst...
  17. f0ze

Arctic Freezer 34 e-sports Duo yüksek RPM de titreme sorunu

Fan hızlarını titremeyeceği bir seviyeye getirip sabitleyebilir veya fan çalışma eğrisi oluşturabilirsiniz.
  18. f0ze

İ3 12100f için fan önerisi

Kasanın hava sirkülasyonu iyi ise değiştirmeye gerek yok. Uygun fiyata soğutucu bulmanız zor. 1648408088 Yeterli olur. Sıcaklık değerleri kontrol ediniz. 76-77 derece ve daha üstüne çıkmadığı sürece stok fan yeterli demektir.
  19. f0ze

Max 2 K sıvı soğutma

https://www.incehesap.com/lian-li-galahad-aio-240-black-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-48667/?ref=akakce&v=1.29.7
  20. f0ze

Çözüldü✓ Ryzen 7 5800X için sıvı soğutucu önerisi

İyi olmaz. Fuma 2 alınabilir. Veya 240/360 mm bir sıvı soğutucu ile daha serin kullanılabilir.
Top Bottom