Bilmiyorum bir sorun yaşamadım 60 70 i geçmedi ama alırsam ne alayım diye soruyorumIntel'in yeni stok fanını kullanmak istememe sebebiniz nedir? İzlediğim testlerde gayet yetiyordu.
Snowman'larda LGA1700'e uygun ek parça olmadığından uymuyor olabilir, alacağınız soğutucuda o parçaların çıkması önemli. Bir de bütçe belirtilmemiş.
Stok fanın bende yeteceğini düşünmüyorum. İşlemci kullanan oyun/program’larda can sıkarIntel'in yeni stok fanını kullanmak istememe sebebiniz nedir? İzlediğim testlerde gayet yetiyordu.
Snowman'larda LGA1700'e uygun ek parça olmadığından uymuyor olabilir, alacağınız soğutucuda o parçaların çıkması önemli. Bir de bütçe belirtilmemiş.
Mesh kasada çok problem olmaz. Yeni soğutucu çok iyi olmasa da 12100F'i güzel soğutuyor. Tabii kendim kullanmadım çok kesin konuşmayayım. Arkadaş da 60-70'i geçmedim diyor.Stok fanın bende yeteceğini düşünmüyorum. İşlemci kullanan oyun/program’larda can sıkar
Kasam çok iyi değil corsair carbide spec delta milli kasaMesh kasada çok problem olmaz. Yeni soğutucu çok iyi olmasa da 12100F'i güzel soğutuyor. Tabii kendim kullanmadım çok kesin konuşmayayım. Arkadaş da 60-70'i geçmedim diyor.
Kasanın hava sirkülasyonu iyi ise değiştirmeye gerek yok. Uygun fiyata soğutucu bulmanız zor.Bilmiyorum bir sorun yaşamadım 60 70 i geçmedi ama alırsam ne alayım diye soruyorum
Yeterli olur. Sıcaklık değerleri kontrol ediniz. 76-77 derece ve daha üstüne çıkmadığı sürece stok fan yeterli demektir.Kasam çok iyi değil corsair carbide spec delta milli kasa