Arama sonuçları: *

1. loewry

Öneri Ryzen 5 7500F Soğutma Önerisi

id cooling se224xts kullanıyorum aynı işlemci ile. Valorantta daha 50 dereceyi geçmedi ortalama 46-48
  2. loewry

Bilgisayarıma Yeni Parça Önerisi

bu sisteme hiç upgrade yapmayın direkt hazır yeni sistem alın. Tabiri caizse çöp yani hepsinin değişmesi gerek
  3. loewry

7500f için hava soğutucu önerir misiniz ?

İd cooling se224xts kullanıyorum mükemmel. Benimde işlemcim 7500f valorantta 50 dereceyi geçmedi daha hiç
  4. loewry

Çözüldü✓ Soğutucu tavsiyesi ?

İd cooling se224xts
  5. loewry

Kasa değişimi sonrası sıcaklık farkı

Konuyu açma amacım bilgilendirmek aslında. Önceden r5 5600 kullanıyordum. kasam önü kapalı eski mantık kasaydı 7 yıllık. valorantta İd cooling se224xts ile bile 80 dereceleri görüyordu. Şuan ryzen 5 7500f ddr5 sisteme geçtim fanım yine aynı kule tipi fanı kullanıyorum. Fan temizliği macun...
  6. loewry

Çözüldü✓ Sıvı Soğutmamı Kule Tipi Soğutmamı ?

5700x3d içinde yeterli olur. İd cooling se224xts black var baya memnunum net tavsiye ederim
  7. loewry

Çözüldü✓ Sıvı Soğutmamı Kule Tipi Soğutmamı ?

Kule tipi fazlasıyla yeter.
  8. loewry

Soğutucu önerisi kule tipi veya sıvı soğutma

İd cooling se224xts kullanıyorum. Fazla fazla yetecektir tavsiye ederim. İşlemci olarak 5600 vardı rahatça soğutuyodu. Şimdide 7500f ile kullanacağım rahatça soğutur gibi
  9. loewry

İşlemci Termal macunu nasıl sürülür

frost x25 ıd cooling
  10. loewry

bulamadım onu valla :(
  11. loewry

X ve kalan kenarlara nokta koyuyolar o nasıl sizce 1730045297 hocam birde kule tipi fan kutusuyla gelen macunda var elimde hangisini süreyim
  12. loewry

Merhabalar yaklaşık 1.5 yıl önce işlemci değiştirdim işlemciyi değiştirirken termal macun da sürmüştüm. Ondan beridir yenilemedim. Şuan id cooling se224xts mini black kule tipi fan kullanıyorum. vatan dan bugün aldığım cooler master high performance modelini süreceğim. Sadece kule tipi fanın...
  13. loewry

R5 5600 sıcaklık değerleri sıkıntı mı?

teşekkürler hocam yardımınız ve tavsiyeniz için
  14. loewry

hocam performans kaybı yaşamak istemiyorum gerek yok. Zaten sıcaklıklar sıkıntı değil diye düşünüyorum sadece normale göre yüksek. GoW ragnarok indiriyorum şimdi bakalım bi yükte cpu sıcaklığına. Sonra birde macun sürüp oynayacağım
  15. loewry

Merhaba ID-Cooling SE 224XTS mini Black modeli kule tipi fanım var. Kasam bayağı kötü denebilir hava akışı olarak. İşlemcim boşta 48-50 derecede geziyor. Yükte 80 dereceyi görebiliyor. Yani kule tipi fana göre fazla bence. Macunu 1 sene önce değiştim en son. Tekrar yenileyeceğim bu hafta sonu...
  16. loewry

Kule tipi soğutucu yardım

Tam emin değilim ama zarar görmüş veya 2.el olabilir iade edelirsiniz
  17. loewry

Yardım Kule tipi soğutucu önerisi

İd cooling se 224xts black var çok memnunum tavsiye ederim
  18. loewry

Yardım 5600 sagutucu önerisi

hocam o bütçeye bilmiyorum ama id cooling se224xts mini black var çok memunum kasa hava akışım kötü olmasına rağmen yükte 75i geçmiyor işlemci
  19. loewry

id cooling se 224xts mini ile raftta 80 derece

Powerboost vk 1631
  20. loewry

id cooling se 224xts mini ile raftta 80 derece

Hocam mini modeli olduğu için fan ana parçaya büyük geliyor hava akışı zaten kötü havalarda sıcak
Top Bottom