Neler Yeni

Çözüldü✓ Sıvı Soğutmamı Kule Tipi Soğutmamı ?

Bünyamina

80+ Platinum
hocam k.b ama nedense n11 den herhangi bir ürün almaya karşıyım güvenemiyorum o siteye
Böyle güzel indirimli ürünleri alabilirsiniz. Bende iyi fiyatlı ürüne denk gelince alıyorum.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
işlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum bunun yanında arkadaşım sıvı soğutma almamı tavsiye etti ama biraz bakındığımda kule tipide kullanılabilir olarak gördüm tecrübeli arkadaşlar varsa aranızda hangisini önerirsiniz ve de marka modelde önerebilir misiniz? ?
işlemci olarak 5600 almayı düşünüyorum yanında 5bin bütçe ayırdım soğutma için ama duruma göre yükseltebilirim.
Kule tipi fazlasıyla yeter.

dejort01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cihan
5600 için kule tipi ideal
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama normalde sıvı tabii ki
peki hocam 5600 yerine 5700x3d alsam buna kule tipi soğutucu iş görürmü ?

Böyle güzel indirimli ürünleri alabilirsiniz. Bende iyi fiyatlı ürüne denk gelince alıyorum.
indirimli ürün almaya karşı değilim tabi indirimli olursa daha iyi olur ama hani bu tür ürünleri n11 hepsüburda veya trendyol üzerinden almaya biraz karşıyım hocam hani güvenemiyorum bu tür sitelere

Bünyamina

80+ Platinum

indirimli ürün almaya karşı değilim tabi indirimli olursa daha iyi olur ama hani bu tür ürünleri n11 hepsüburda veya trendyol üzerinden almaya biraz karşıyım hocam hani güvenemiyorum bu tür sitelere
5700x3d alırsan tabi ki de kule tipi fazlasıyla iş görüyor. 1.4k lık yukarıda attığım model o işlemci için kullanılabilir.
Ne kaldı ki geriye ? Benden sana tavsiye satıcısına dikkat et. Başka bir şeyi düşünme.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan

5700x3d içinde yeterli olur. İd cooling se224xts black var baya memnunum net tavsiye ederim

dejort01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cihan
5700x3d alırsan tabi ki de kule tipi fazlasıyla iş görüyor. 1.4k lık yukarıda attığım model o işlemci için kullanılabilir.
Ne kaldı ki geriye ? Benden sana tavsiye satıcısına dikkat et. Başka bir şeyi düşünme.
Tabi hocam satıcısına dikkat etmekte önemli ama dediğim gibi içim hiç ısınmıyor bu tür sitelere 1-2bin fazla verip itopya veya vatan gibi mağzalardan almak daha mantıklı geliyor

5700x3d içinde yeterli olur. İd cooling se224xts black var baya memnunum net tavsiye ederim
Cok teşekkürler hocam bi onada bakıyım

şu ikisini almayı düşünüyorum hocam önerir misiniz??

Son düzenleme:

Bünyamina

80+ Platinum
Tabi hocam satıcısına dikkat etmekte önemli ama dediğim gibi içim hiç ısınmıyor bu tür sitelere 1-2bin fazla verip itopya veya vatan gibi mağzalardan almak daha mantıklı geliyor

Cok teşekkürler hocam bi onada bakıyım

şu ikisini almayı düşünüyorum hocam önerir misiniz??
Çok kötü bir tercih olur. Fan ve işlemci pahalı ve kule tipi fanın soğutması attığım model gibi değil.
Şöyle alınabilecekken o şekilde alıp kazıklanmana üzülürüm.

dejort01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cihan
Çok kötü bir tercih olur. Fan ve işlemci pahalı ve kule tipi fanın soğutması attığım model gibi değil.
hocam işte dediğim gibi n11den almayı istemiyorum güvenemiyorum hem satıcılarına hem sitesine :D

Yucx.meow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yücel
işlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum bunun yanında arkadaşım sıvı soğutma almamı tavsiye etti ama biraz bakındığımda kule tipide kullanılabilir olarak gördüm tecrübeli arkadaşlar varsa aranızda hangisini önerirsiniz ve de marka modelde önerebilir misiniz? ?
işlemci olarak 5600 almayı düşünüyorum yanında 5bin bütçe ayırdım soğutma için ama duruma göre yükseltebilirim.
5600 için yeter de artar. gereksiz masraf yapmaya gerek yok.

dejort01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cihan
hani dediğim gibi 2 daha fazla verip güvenebileceğim bir siteden almayı yeğlerim hocam

arkadaşlar yorumlarınız ve düşünceleriniz için çok teşekkürler

Son düzenleme:
Top Bottom