Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

Ailecek izlenecek film önerisi

O zaman onlar yatınca git izle 😅
  2. Kürşat K.T.K

Benimde kız arkadaşım yok hatta uzun zamandır yok olmak zorunda değil ailecek biz anlaşamıyoruz ya onların izlediği şeyler bana saçma geliyor benim izlediklerim onlara o yüzden ben alıyorum tabletimi gidiyorum yatağıma tek başıma açıp izliyorum
  3. Kürşat K.T.K

Ailecek film izlenmiyor biz çok denedik olmuyor herkesin ilgi duyduğu konular , alanlar vs farklı olunca atışma oluyor en iyisi tek başına ya da kız arkadaşınla izlemek 😀
  4. Kürşat K.T.K

Yardım Odamda Bir Canavar Var Çok Korkuyorum⚠️

O dış kasaya o kadar para vereceğine adam gibi masa alıp daha sade şık bir kasa alabilirdin on binlerce lira para ver ayağının altına al hiç olmadı
  5. Kürşat K.T.K

Bir Marketin olsa adı ne olurdu ?

Biz düğmeci miyiz be dayı 😄
  6. Kürşat K.T.K

Bir Marketin olsa adı ne olurdu ?

Damacanaci açardım sloganımda şu olurdu; "SERİNLİK BU POMPANIN ALTINDA"
  7. Kürşat K.T.K

bronze olmama son 27

Canımın içi seni seviyorum cansın 😚 her zaman neye ihtiyacın olursa bir abin var İstanbul da sırf sen değil hangi kardeşimin ihtiyacı olursa seve seve yardımcı olurum hepiniz güzel insanlarsiniz.
  8. Kürşat K.T.K

FORUMDA KIZ (KADIN) TESPİT EDİLMİŞTİR (supheli)

Kız görünce eliniz kolunuz karışıyor ne var bunda 😄 hatta kızların teknolojiye ilgisinin daha da artmasıni bekliyorum şahsen absürt bişey yok bunda gayet doğal kızların da bu forumda olması herkese hitap ediyor burası cinsiyet ayrımı yok
  9. Kürşat K.T.K

sevgilinin dişleri sap sarı olsa yaptırır mıydın?

Ben 6 ay önce 1200tl ye yapmıştım şimdi 2 olmuştur fiyat bilgim yok askerden gelince yine gidicem bakalım ne gider girecek 😁 ama cidden güzel oluyor gerçi bende sarılık yok beyaz ama tam beyaz değil
  10. Kürşat K.T.K

sevgilinin dişleri sap sarı olsa yaptırır mıydın?

Bir insanda 2 dış görünüşe önem veririm 1. Zayıf olması 2. Dış temizliği eğer durumu iyi değilse ona diş beyazlatma hediye ederdim şahsen Çok sigara veya kola çikolata vs kullanıyorsa o sarı olmasına sebep oluyor Senede 2 defa Beyazlatma ya gidiyorum şahsen para yoksa da taksit yapıyorum
  11. Kürşat K.T.K

🎁JOYPARK BOWLİNG BEDAVA KOD🎁

Ben katılırsam kesin 1. Olurum o yüzden size başarılar 😊
  12. Kürşat K.T.K

Şarkılar Bizi Söyler İzliyor Musunuz

TV izlemiyorum şahsen ben
  13. Kürşat K.T.K

Ruh Çağrıyor Musunuz

Hepsi bilinç altı bilincinize işlemiş
  14. Kürşat K.T.K

10 TEMMUZ'DAN SONRA ÜCRETSİZ KONAKLAMA

18/30 yaş arası gençlere özel detaylı bilgiler resimde mevcut
  15. Kürşat K.T.K

Bugün ful yattım ve tüm gece benim

Olabilir bende PC vs yok film izliyorum çok fazla gece 1:30 / 2 de vs de yatıyorum sabah 7:30 da kalkıyorum
  16. Kürşat K.T.K

26 yaşıma giricem maksimum 6 saat bana yetiyor gayet kişiden kişiye değişir Ayn
  17. Kürşat K.T.K

O belli zaten paylaştığın şeylerden psikolojik olarak destek aldığın belli kötü amaçla söylemiyorum yanlış anlama belli oluyor çünkü sürekli psikoloji ile ilgili şeyler paylaşıyorsun
  18. Kürşat K.T.K

Sıkıntı var demek ki böyle tüm gün uyku mu olur demir eksikliği ve B12 eksikliği var muhtemelen sende
  19. Kürşat K.T.K

Kardeşim tüm gün nasıl yatıyorsunuz anlamış değilim ben 5/6 saatten fazla yatamıyorum fazla yatınca rahatsız hissediyorum ve yorgun oluyorum az uyursam dinç oluyorum bilmiyorum ben mi böyleyim sırf
  20. Kürşat K.T.K

Hadi sisteminizin fotoğrafını paylaşın :)

Benim değil ama topladığım bir sistem içimde kaldı atayım bari kalmasın 😄
Top Bottom