Benimde kız arkadaşım yok hatta uzun zamandır yok olmak zorunda değil ailecek biz anlaşamıyoruz ya onların izlediği şeyler bana saçma geliyor benim izlediklerim onlara o yüzden ben alıyorum tabletimi gidiyorum yatağıma tek başıma açıp izliyorum
Ailecek film izlenmiyor biz çok denedik olmuyor herkesin ilgi duyduğu konular , alanlar vs farklı olunca atışma oluyor en iyisi tek başına ya da kız arkadaşınla izlemek 😀
Canımın içi seni seviyorum cansın 😚 her zaman neye ihtiyacın olursa bir abin var İstanbul da sırf sen değil hangi kardeşimin ihtiyacı olursa seve seve yardımcı olurum hepiniz güzel insanlarsiniz.
Kız görünce eliniz kolunuz karışıyor ne var bunda 😄 hatta kızların teknolojiye ilgisinin daha da artmasıni bekliyorum şahsen absürt bişey yok bunda gayet doğal kızların da bu forumda olması herkese hitap ediyor burası cinsiyet ayrımı yok
Ben 6 ay önce 1200tl ye yapmıştım şimdi 2 olmuştur fiyat bilgim yok askerden gelince yine gidicem bakalım ne gider girecek 😁 ama cidden güzel oluyor gerçi bende sarılık yok beyaz ama tam beyaz değil
Bir insanda 2 dış görünüşe önem veririm 1. Zayıf olması 2. Dış temizliği eğer durumu iyi değilse ona diş beyazlatma hediye ederdim şahsen
Çok sigara veya kola çikolata vs kullanıyorsa o sarı olmasına sebep oluyor
Senede 2 defa Beyazlatma ya gidiyorum şahsen para yoksa da taksit yapıyorum
O belli zaten paylaştığın şeylerden psikolojik olarak destek aldığın belli kötü amaçla söylemiyorum yanlış anlama belli oluyor çünkü sürekli psikoloji ile ilgili şeyler paylaşıyorsun
Kardeşim tüm gün nasıl yatıyorsunuz anlamış değilim ben 5/6 saatten fazla yatamıyorum fazla yatınca rahatsız hissediyorum ve yorgun oluyorum az uyursam dinç oluyorum bilmiyorum ben mi böyleyim sırf